Ana SayfaDizilerİçerde’de Gerçekler Ortaya Çıkacak Mı?

İlgili Postlar

İçerde’de Gerçekler Ortaya Çıkacak Mı?

Show TV’nin sevilen dizilerinden olan İçerde’de özellikle heyecanlı bir bölüm izleyenleri bekliyor. İçerde’nin 31. bölümünde Sarp’ı korumaya çalışırken kurşunların hedefi olan ve yaşamını yitirerek diziden ayrılan Melek’in öğrendiği gerçek için özel bir kayıt yapması ve bu kaydın Sarp tarafından bulunması yeni bölümde en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi olacak.

İçerde 32. Bölüm Ekranlara Gelecek

İçerde’nin 32. bölüm fragmanı için paylaşılan görüntülerde, özellikle Sarp’ın bu görüntüleri bulduğu ve izlemeye başladığı aktarıldı. Kayıtlarda Melek, Sarp ile Mert’in kardeş olduğunu net bir şekilde anlatırken Sarp’ın herhangi bir aksilik olmadan bu kayıtları izleyip izleyemeyeceği ise merak edilmeye başlandı.

İçerde için paylaşılan 32. bölüm fragmanında bu anların ekranlara getirilmesi kısa süre içerisinde dikkat çekti ve izleyenleri ekranlara kilitledi. Dizisinin başlangıç aşamasından itibaren en odak noktalarından bir tanesi Mert ile Sarp’ın kardeş olduğunu ne zaman öğreneceği olmuştu. Yıllardan beri birbirinden habersiz bir şekilde yaşayan Mert ile Sarp aynı zamanda hayatın bir oyunu olarak karşı karşıya geliyor. Sarp polis olmasına rağmen mafya rolü oynarken, Mert mafya olarak polis rolünü oynuyor. 2 kardeşin bu tehlikeli oyununda sık sık karşıya gelmesi ise izleyenlere oldukça heyecan dolu anlar yaşatıyor.

Gerçek Ortaya Çıkabilir!

Melek’in bu sırrı öğrenmesinin ardından ise en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi Mert ve Sarp’ın bu gerçeği öğrenip öğrenemeyeceği. Yayınlanacak yeni bölüm ile birlikte bu konudaki tüm sır perdesi de alınacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler