Ana SayfaDizilerİçerde Yeni Bölüm Fragmanı Nefes Kesti! Celal Baba, Sarp'ı Vuruyor

İlgili Postlar

İçerde Yeni Bölüm Fragmanı Nefes Kesti! Celal Baba, Sarp’ı Vuruyor

İçerde finale doğru adım adım yaklaşırken, yeni bölüm fragmanı oldukça dikkat çekti. Yeni bölüm için paylaşılan ilk fragmanda, Celal Baba’nın Sarp’ı vurması final öncesinde çok farklı soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Sarp ve Umut’u Kaçırdı!

Paylaşılan ilk fragmanda, Celal Baba Umut ve Sarp’ı kaçırmış ve ele geçirmişti. Alyanak sayesinde kardeşleri ele geçiren Celal Baba, Sarp’tan ve yıllardan beri yanına alarak büyüttüğü Mert’ten intikam almayı düşündü. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Umut’a kızarak tepki gösteren Celal Baba, bu mu senin abin diyerek Sarp’ı vurdu.

İşte İçerde Yeni Bölüm Fragmanı

İçerde için yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=7RxZAku-tb4

Celal İntikam Alabilecek Mi?

Yayınlanan fragman sonrasında akıllarda yer alan ilk soru işareti, Sarp’ın yaşamını yitirip yitirmediği. Öyle ki yayınlanan fragmanda çok ağır bir şekilde yaralandığı görülen Sarp’ın yaşaması oldukça zorlu görülüyor. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte bu konudaki soru işareti giderilmiş olacak.

Yeni Bölümde Başka Neler Olacak?

Yayınlanacak olan yeni bölümde Sarp ve Umut’un yanı sıra Eylem, Füsun için de oldukça ilginç gelişmeler yaşanır. Bu. da özellikle Mert’in Umut olduğunu bilmeyen Eylem için büyük bir sürpriz vardır. Fakat Celal’in Eylem’in peşinde olması ise onun oldukça sıkıntılı bir zaman yaşamasına neden olur.

Dizide tüm bunlar yaşanırken özellikle Yusuf Müdür’ün vurmadığını kanıtlamaya çalışan Sarp, Celal’in kendisi yakalatması ile kapana sıkışır. Celal Babanın kendisini vurması ile birlikte Sarp için büyük bir soru işareti oluşmuştur. Celal’den kaçan ve evi terk eden Yeşim ise beklenmedik bir şekilde sürpriz bir isimden yardım ister.

İçerde’nin yayınlanacak yeni bölümü, bu akşam en ilgi çekecek dizilerden bir tanesi olacak. Özellikle final öncesinde gelişmelerin nasıl olacağı ve hangi olayların yaşanarak dizinin nasıl biteceği merak ediliyor. Bu bakımdan İçerde’nin bu akşam yayınlanacak yeni bölümü ile birlikte hem sosyal medyada hem de internette en çok konuşulan konulardan bir tanesinin İçerde dizisinin yeni bölümü olması bekleniyor. Bu bakımdan yarın yayınlanacak reyting sonuçları da yakından takip edilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler