Ana SayfaDizilerİçerde Uğur Yücel Fragmanıyla Yayınlandı!

İlgili Postlar

İçerde Uğur Yücel Fragmanıyla Yayınlandı!

İçerde dizisi için yapılan yeni fragman paylaşımlarında sürpriz bir detay görüldü. İçerde Uğur Yücel ile çekilen yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Son haftaların en popüler dizilerinden birisi olan İçerde, güçlü kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yapılan açıklamalarda İçerde dizisinin çekimlerinin Uğur Yücel ile devam ettirildiği belirtildi. Dizide oldukça merak edilen bir karakteri canlandıracak olan Uğur Yücel, fragmanlarda oldukça intikam dolu bir karakteri canlandırmasıyla görüldü.

Uğur Yücel Desteği!

İçerde Uğur Yücel ile birlikte çok daha dikkat çeken bir yapım haline geldi. Yıllardan beri Türkiye televizyonlarının en çok sevilen isimlerinden birisi olan ve e usta oyuncu olarak tanımlanan Uğur Yücel, İçerde dizisine dahil olarak bu konuda farklılık yaratmayı başardı.

İçerde Uğur Yücel İle Nasıl Devam Edecek?

İçerde Uğur Yücel ile birlikte konunun daha etkin bir şekilde işlenmesi bekleniyor. Fragmanda da görüldüğü gibi Mert’in tamamen deşifre olması Uğur Yücel’in canlandıracağı Kudret Sönmez Tek karakterinin dizide daha etkin bir hale gelmesi, İçerde’de işlerin değişeceğini gösteriyor.

İçerde dizisi için paylaşılan fragmanlar izleyenlerin dikkatini çekerken özellikle Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölüm büyük bir merak uyandırdı. Her pazartesi akşamı Show TV’de ekrana gelen İçerde Uğur Yücel ile birlikte 24. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Show TV’de yayınlanacak olan dizinin yeni bölümü de yine Pazartesi akşamının en dikkat çeken yapımlarından birisi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler