Ana SayfaDizilerİçerde Son Bölümü İle Nefesleri Kesti!

İlgili Postlar

İçerde Son Bölümü İle Nefesleri Kesti!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen İçerde dizisinde yine heyecan doruklardaydı. Özellikle Celal Baba’nın eski dönemlerde yaptığı özel planları ve sakladığı gerçeklerin bir bir ortaya çıkması Celal Baba’nın giderek köşeye sıkışmasına yol açtı. Son bölümün en dikkat çeken sahneleri ise Melek’in kendi gerçek babasının Celal Baba olduğunu öğrendiği anlar oldu.

Melek Celal Baba Karşı Karşıya!

Yıllar boyunca babasının öldüğünü bilerek onun acısıyla yaşayan Melek, bu gerçeği kendisinden saklayan Celal Baba’ya sert bir şekilde tepki göstererek yanından ayrıldı. Daha sonra Mert ile bir araya gelen Melek’in annesinin Celal Baba tarafından öldürüldüğünü öğrenmesi ile birlikte işler iyice karıştı. Dizinin son sahnesinde elinde silahı ile Celal Baba’nın karşısına geçen Melek ilk önce silahını Celal Baba’ya ve daha sonra kendi canına kıyacağını söyleyerek kendine doğrulttu. Tüm bu yaşananlar Celal Baba için ağır bir sınav olurken özellikle yeni bölümde Celal Baba ile Melek’in restleşmesinin nasıl sona ereceği oldukça merak edilmeye başlandı.

18. Bölümde Heyecan Arttı

18 bölümü ile dün akşam yayınlanan İçerde özellikle bölüm boyunca heyecanın hiç düşmemesi ile birlikte izleyenleri bölüm boyunca ekranların başına kilitledi. Özellikle yeni program Survivor’ın başlamasının ardından İçerde’nin haftalardan beri sürdürdüğü performansına devam edip edemeyeceği merak edilirken açıklanan reyting sonucunda İçerde’nin yine birinciliği kaptırmadığı ve Survivor’ı geride bıraktığı görüldü.

Sosyal Medyada Bile Konuşuldu!

Dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran İçerde birinci oldu. Üstelik dizinin yeni bölümü bile şimdiden konuşulmaya başlandı. İçerde reytinglerde oldukça yüksek izlenme oranları aldığı gibi benzer etki sosyal medyada da görüldü. Özellikle Sarp’ın kardeşi Umut’u bulmaya çalışması uzun zamandan beri dizisinin en önemli konuydu. Sosyal medyada #Umutiçin etiketi en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Sadece bu etiket üzerinden 18 bin 524 Twitter mesajının atıldığı tespit edildi. Yapılan araştırmalarda #Umutiçin etiketinin sosyal medyada ne kadar gündemde kaldığı belirlendi.

    • Türkiye’de 13 saat 10 dakika boyunca
    • Dünya genelinde ise 3 saat 45 dakika boyunca

İçerde’nin yeni bölümü ile önümüzdeki hafta da yine yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler