Ana SayfaDizilerİçerde Reytinglerde Söz’e Yenildi

İlgili Postlar

İçerde Reytinglerde Söz’e Yenildi

Show TV’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren reyting sıralamalarında birinci olmayı başaran İçerde, özellikle geçtiğimiz akşamki yeni bölümünde aynı başarısını tekrarlayamadı. Star TV’de yayınlanmaya başlayan Söz dizisi kısa süre içerisinde izleyenler tarafından beğeni alırken, bu durum İçerde’nin reyting oranları olumsuz bir etki yaptı.

İçerde 1 Mayıs Reyting Sıralamasında Geride

1 Mayıs 2017 tarihi itibariyle reyting sıralamalarında ilk sırada Söz dizisi yer aldı. Açıklanan reyting raporları sonrasında özellikle İçerde’nin geride kaldığının görülmesi bugünün en önemli konularından birisi oldu. Öyle ki usta oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekmeyi başaran İçerde bugüne kadar pek çok farklı iddialı yapım karşısında birinci olmayı başarmıştı. Fakat Star TV’de yayınlanmaya başlanan Söz dizisinin bu konuda ciddi bir rakip olduğu görüldü.

Söz Dizisinde Bu Anlar Dikkat Çekti!

Söz dizisinde özellikle mayınlı tarlada anne ile çocuğun Türk askerleri tarafından kurtarılması ve tüm bu anların ekranına getirilmesi, izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Özellikle Söz dizisinin yüksek izlenme oranlarına ulaşmasında bu sahnenin etkisinin fazla olduğu tahmin ediliyor. İçerde dizisinde özellikle geçtiğimiz hafta Melek adlı karakterin diziden ayrılması ve dizide rol gereği ölmesi, geçtiğimiz hafta İçerde dizisinin en çok izlenen dizi olmasını sağlamıştı. Fakat bu hafta biraz daha sakin geçen İçerde, en büyük rakibi karşısında geride kalmaya engel olamadı.

Reyting sonuçlarında ilk 10 içerisinde girmeyi başaran diğer yapımlar ise şöyle; Kırgın Çiçekler, Survivor, Söz özet, Müge Anlı İle Tatlı sert, İsimsizler, Kırgın Çiçekler özet, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, İçerde özet.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler