Ana SayfaDizilerİçerde Bu Hafta Söz’ü Geçemedi

İlgili Postlar

İçerde Bu Hafta Söz’ü Geçemedi

Pazartesi akşamları yayınlanan ve oldukça dikkat çeken diziler arasında Söz dizisi geceye damga vurmayı başardı.

Özellikle geçtiğimiz akşam ekranlara gelen yeni bölümler ile birlikte İçerde ve Söz dizisi arasında nasıl bir rekabetin yaşanacağı ve hangi dizinin ön plana çıkmayı başaracağı merak ediliyordu. Yayınlanan reyting sonuçlarına göre ise İçerde, bu haftanın geride kalan dizisi oldu. Finale son 1 bölüm kalmasına rağmen İçerde dizisinin rakiplerini geçememesi ise bu konuda dikkat çeken bir detaydı. Söz dizisi dün akşam yayınlanan diğer tüm dizileri geçmeyi başarırken özellikle listenin ilk sırasında yer alDı.

Söz Dizisi Sıralamaları değiştiriyor

Star TV’de yayınlanmaya başlayan Söz dizisi, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren sıralamaları alt üst etti. Kısa süre içerisinde izleyenler tarafından beğeni toplayan ve daha fazla izlenmeye başlanan Söz dizisi şu anda yayınlandığı günlerde ilk sırada yer alarak oldukça dikkat çekiyor.

Dizi ile ilgili bugüne kadar paylaşılan değerlendirmelerde özellikle askeri konulara iyi bir şekilde değinilmesi ve konunun iyi olması izleyenlerin ekran başına kilitlenmesini sağladığı ifade edilmişti. Geçtiğimiz akşam da benzer bir durum görülürken, Söz ilk sırada yer alarak diğer tüm yapımlara karşı ciddi bir avantaj elde etti.

Pazartesi Akşamı Reyting Sıralamaları Nasıl Oluştu?

Pazartesi akşamı yayınlanan diziler arasında ilk sırada yer alan yapım Söz dizisi. Star TV’de saat 20. 42 bari ile başlayan, yeni bölümü ile dikkat çeken Söz dizisi, en çok izlenen yapım olmayı başardı. 2. sırada ise İçeride yer aldı. Özel bölümüyle ekranlara gelen İçerde dizisi, final öncesindeki son bölümü ile dikkat çekmeye başarsa da reyting sıralamalarında başarılı olamadı.

İçerde sonrasında ise Kırgın Çiçekler 3. sırada yer aldı. TV8’de yayınlanan Survivor ise dördüncü sırada yer alarak gecenin beklentileri karşılamayan yapımlarından bir tanesi oldu. Dün akşam yayınlanan programlar arasında ilk 10 içerisine girmeyi başaran yapımlar ise şöyle; Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu ile iftar, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Söz özet, Esra Erol’da, İsimsizler, Atv ana haber. Günün kaybeden isimlerinden birisi Survivor ise özellikle finale yaklaşılmasına rağmen izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaramadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler