Ana SayfaDizilerİçerde Final İle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

İçerde Final İle Ekranlara Veda Etti!

Türk dizi tarihine adını altın harflerle adını yazdıran İçerde, dün akşam yayınlanan final bölümü ile izleyenlere veda etti. Nefes kesen bir final yapan İçerde, izleyiciyi ekranları başına kilitledi.

Show TV’de yayınlanan İçerde dizisi, 39. Bölümü ile ekranlara veda etti. Bu sezon yayınlanmaya başlamasına rağmen yapılan anlaşma nedeniyle final yapan dizi, milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyordu

İçerde Final Bölümünde Neler Oldu?

Köstenceli Celal’i yaptıklarını itiraf ettiren ve yakalayan Sarp ve Mert, Celal’in şeytani planla kaçmasını engelleyemedi. Celal’i götüren polisler tünelde Celal’in sağ kolu Davut tarafından pusuya düşürüldü ve çatışmaya girip Köstenceli Celal’i almayı başardı. Çatışma sırasında Celal’in sevdiği adamı minik kendini feda etti.

İntikam ateşiyle tutuşan Celal, Sarp ve Mert’i bitirmek istiyordu. Evlenme teklifi etmek için lunaparka giden Mert ve sevgilisi Celal’in hain tuzağına düştü. Ne yapacağını şaşıran Mert, evlenme teklifini edemeden Celal’in kucağına kendini bıraktı. Mert’in sevgilisi de bu duruma çok şaşırdı. Bunu duyan Sarp, kardeşini kurtarmak için yola çıktı ve Celal’i kodese tıkmak için büyük fırsat yakalamış oldu. Fakat Celal bir taşla iki kuş vurma peşindeydi. Büyük buluşma gerçekleşti ve Celal hapse girmemek için Sarp ve Mert’i öldürmeyi göze aldı. Ancak bu hesaplaşmada kaybeden taraf Celal oldu.

Sarp Celal’i vurdu ve etkisiz hale getirip hapse attı. Alyanak ve adamları da hapse girdi. Celal hapiste aklını yitirdi ve halüsinasyonlar görmeye başladı. Yusuf Müdürü ve kızını gören Celal, bu gördüklerine dayanamadı ve boynuna geçirip intihar etti. Sarp, polis teşkilatından Celal’i hapse attığı için plaket aldı. Plaketi Celal’in şehit ettiği Yusuf Müdür’üne armağan etti. Sarp, kardeşi ve ailesiyle mutlu, mesut bir hayat yaşamaya başladı. Dizinin sonunu ise bu mutlu anlarla ekranlara getirildi. İçerde final bölümünün özellikle mutlu bitmesi, diziyi izleyen milyonlarca kişiyi de mutlu etti.

İçerde final sahnesi, herkesi mutlu etti. İşte o anlar;

İçerde final ile birlikte ekranların en çok izlenen dizilerinden birisi ekranlara veda ederken, dizi şimdiden unutulmaz diziler arasına girmesi başardı. Özellikle dizinin mutlu bir şekilde ekranlara veda etmesi, bu noktada etkili oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler