Ana SayfaDizilerİçerde Bu Akşam Bitiyor

İlgili Postlar

İçerde Bu Akşam Bitiyor

Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde bu akşam final bölümüyle ekranlara gelecek. 39. bölümü itibariyle final yapacağı kesinleşen İçerde dizisi, büyük finali ile oldukça merak uyandırmış durumda. Pazartesi akşamı ekranlara gelen 38. bölümü ile oldukça kritik bir noktada final yapan dizi, 39. final bölümü ile birlikte tüm soru işaretlerini giderecek ve ekranlara veda edecek.

Son Bölümde Neler Oldu?

Yayınlanan son bölümde özellikle Sarp’ın Celal’e suçlarını itiraf etmesi dikkat çekmişti. Celal tüm suçlarını itiraf ettikten sonra ise Sarp onu tutukladı. Haluk Müdür ve ekibi tarafından desteklenen Sarp, büyük bir suç çetesini çökertmeyi başarırken aynı zamanda uzun yıllardan beri aradığı kardeşini bularak ailesiyle birlikte mutlu bir yaşama başlayacağını da gösterdi. Bu anları izleyen kişiler oldukça etkilenirken pek çok kişi ekran karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Celal’in en önemli adamlarından bir tanesi olan Davut ise tüm bu yaşanan olaylara dışarıdan tanık oldu. Sarp ise özellikle Davut’un dışarıda olduğunu bildiğinden dolayı kardeşi Umut’a oldukça dikkat çeken bir açıklama yaptı. “Bu gibi durumlarda ne olur biliyor musun Umut? Davut’un telefonu çalar” diyen Sarp’ın bu sözünün ardından Davut’un telefonunu çaldı. Telefonu açan Davut ise karşısında Coşkun’u gördükten sonra oldukça panik yaptı.

İçerde yaşanan bu anlar ile birlikte ekranlara veda etti. Özellikle bu akşam yayınlanacak yeni bölümü ile birlikte dizide olayların nasıl gelişeceği, Celal, Umut, Sarp ve Füsun karakterlerinin yaşama devam edip etmeyeceği hikayenin nasıl sonlanacağı oldukça merak ediliyor. Dizi için şu ana kadar fragmanın paylaşılmış olması, beklentileri daha da arttırmış durumda. Ekranların en çok sevilen dizilerinden bir tanesi olan İçerde ekranlara veda ederek büyük bir boşluk yaratacak ve özellikle bu durum diziyi takip edenlerde çok memnuniyet yaratmayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler