Ana SayfaDizilerİçerde 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlgili Postlar

İçerde 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Pazartesi akşamlarının en çok sevilen televizyon programlarından birisi olan İçerde 29. bölüm fragmanı ile oldukça dikkat çekti.

Özellikle yeni bölüm yayınlandıktan sonra bir sonraki hafta yayınlanacak bölümden sahnelerin paylaşıldığı İçerde, fragmanları ile dahi dikkat çekiyor. İçerde 29. bölüm fragmanı ilk sahne olarak yeni bir içerik paylaşılırken yeni içerik de dizede yaşanacak olaylar ile ilgili detayları izleyenlere gösterdi.

İçerde’de Neler Olacak?

Özellikle son bölümde Celal’in yaralanması, Coşkun’u harekete geçirecek. Coşkun’un yeni planları ile ortaya çıkması, kısa süre içerisinde dikkat çekmesini sağlayacak. Ayrıca  Mert yeniden Coşkun’a ulaşarak geçmişin sırlarını öğrenmeye çalışacak.

İçerde 28. Bölümde Neler Oldu?

İçerde’nin son yayınlanan bölümünde Kudret’in Mustafa’yı ve Melek’i kaçırması bölümün en önemli konularından birisi oldu. Öyle ki Melek’i ve Mustafa’yı kurtarmak için Füsun devreye girdi. Fakat Füsun’un Melek’in eve gittiğinden haberi olmadığından dolayı farklı gelişmeler yaşandı.

Mustafa’nın kurtulması adına Füsun daha sonradan çok farklı ve zekice bir plan yaptı. Mustafa’ya gizli bir şekilde telefonunu veren Füsun, özellikle düşmanı olarak görülen Celal’in oğluna yaptığı bu yardım ile yeni yayınlanan bölümün en dikkat çeken anlarından birisi oldu.

Celal ise kendisine karşı çok sinirli olan kadının böylesine bir iyilik yapması karşısında oldukça duygulanırken bundan sonraki bölümlerde Celal’in Sarp’ın annesine karşı daha farklı bir şekilde yaklaşması bekleniyor.

Paylaşılan İçerde 29. bölüm fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler