Ana SayfaDizilerİçerde 25. Bölüm Fragmanında Kudret ve Celal Karşı Karşıya!

İlgili Postlar

İçerde 25. Bölüm Fragmanında Kudret ve Celal Karşı Karşıya!

İçerde 25. bölüm için yayınlanan son fragman pazartesi akşamı için oldukça merak uyandırdı.

Son haftaların en çok konuşulan dizilerinden birisi olan İçerde’de diziye yeni katılan oyuncular sayesinde hikaye daha da genişledi ve derinleşti. Bu konuda özellikle geçtiğimiz bölüm itibari ile dizide ilk defa yer alan Uğur Yücel, oldukça dikkat çekiyor.

İçerde 25. Bölüm Fragmanında Neler Var?

İçerde 25. Bölüm için yayınlanan fragmanda Celal ile Kudret’in yeniden karşı karşıya geldiği görülüyor. Bu karşılaşma mezar başında olurken iki isim de birbirine karşı güç gösterisinde bulunarak meydan okuyor. Önümüzdeki dönemlerde dizide sık sık iki ismin karşı karşıya gelmesi beklenirken, büyük bir kavga ile birlikte bu gerilimin sonlanması bekleniyor.   

İçerde 25. Bölüm Hikaye Karışıyor!

İçerde 25. Bölüm fragmanında yaşanacak olaylar şöyle;

İçerde yeni bölüm fragmanında Nermin Duman’ın mezar başında karşı karşıya gelen Celal ve Kudret oldukça sinirleniyor. İki isim de birbirine karşı meydan okurcasına sözler kullanırken bu restleşmenin ilişkiyi daha da gerdiği görülüyor. Celal Baba’nın son dönemlerde oldukça zorlu bir süreçten geçmesi köşeye sıkışmasına neden olurken Yusuf Müdür tüm bu süreçte Celal Baba’yı yakalamak adına yoğun bir şekilde çalışır. Celal Baba’nın zor durumundan yararlanmak isteyen Yusuf Müdür Sarp ile birlikte özel planlar yapar. Yusuf Müdür ve Sarp bu sefer çok daha iddialıdır.

İçerde 25. Bölüm fragmanı ile heyecan giderek artarken yayınlanan yeni bölüm fragmanı şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler