Ana SayfaDizilerİçerde 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mert Açığa Mı Çıkıyor?

İlgili Postlar

İçerde 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mert Açığa Mı Çıkıyor?

İçerde 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV’de yayınlanan İçerde 23. Bölüm Fragmanı yayınlanarak şimdiden yeni bölüm için beklentiler arttırıldı.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yusuf Müdür özellikle yeni bölümde içerideki köstebek için Mert’ten şüphelenecek. Sen Celal ile mi çalışıyorsun diyen Yusuf Müdür, Mert’i de köşeye sıkıştıracak.

Tüm bu anlar dizideki olayların yeniden karışacağını gösterirken, izleyenler de yeni bölüm için heyecanlandı. Uzun zamandan beri ekip içerisinde bir köstebek olduğundan şüphelenen Yusuf Müdür, bu konuda sessiz bir şekilde durumu izlerken İçerde 23. bölüm fragmanı itibariyle Mert ile Yusuf Müdür’ün karşı karşıya geleceği ve bu konudaki durumun giderek daha da zorlaşacağı konuşuluyor.

Sarp Mert’i Öğreniyor

Yusuf Müdür, Mert’in isminin üzerini çizerek bu konu hakkında Sarp’a bilgi veriyor. 27 Şubat Pazartesi günü ekranlara gelecek yeni bölümü ile birlikte Sarp Mert ve Yusuf müdür arasında oldukça farklı gelişmeler yaşanacak. Yusuf Müdür’ün Mert için ciddi bir şüphe duyması tüm planların da değişmesine neden olur. Öyle ki Sarp’ın Celal Baba’nın yanında olması ve Sarp’ın da tüm bu durumlar hakkında önceden bilgili olması, Yusuf Müdür ile Sarp’ın daha dikkatli olmasını gerektirecek.

Sarp ve Mert Karşı Karşıya!

Yusuf Müdür ile Sarp arasında bu durum konuşulduktan sonra Sarp ile Mert yeniden karşı karşıya gelecek. Sarp özellikle Mert’in ailesinin yakınlarında olmasını istemezken bu konuda yeni uyarısı çok daha sert olacak.

İçerde 23. bölüm fragmanı şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler