Ana SayfaDizilerİçerde 22. Bölümü İçin İlk Sahne Paylaşıldı!

İlgili Postlar

İçerde 22. Bölümü İçin İlk Sahne Paylaşıldı!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen İçerde dizisi 21. bölümü ile oldukça heyecanlı bir gece yaşattı. Dün akşam yayınlanan yeni bölümün ardından İçerde 22. bölüm için ilk sahne de paylaşıldı.

İçerde 22. Bölümü Nasıl Geçecek?

İçerde 22. Bölümü için öğrenilen bilgilere göre ilişkiler giderek karışıyor, dizide heyecan artıyor. Show TV’nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan ilk sahnede Celal Baba ile ilgili bölümler ekrana getirilirken Celal Baba planlarını tek tek anlatıyor.

Hepsi Ölecek!

Yayınlanan ilk sahnede kendi kendine konuşan Celal Baba, özellikle Mert’e yönelik yaptığı konuşmasında her şey sona erdikten sonra kardeşinin ve ailesinin yanarak can vereceğini söyledi. Sarpi annesi ve gazeteci kızın evde yanarak can vereceğini söyleyen Celal Baba, özellikle ilerleyen bölümler için de oldukça heyecan yarattı. Yeni bölümünden ilk sahne olarak paylaşılan görüntüler kısa süre içerisinde oldukça ilgi çekerken dizi takipçileri tarafından da sosyal ağlar üzerinden İçerde 22. Bölümü paylaşıldı. Kısa süre içerisinde 300 bin izlenme alan fragman, hafta boyunca da izlenme oranını arttırmaya devam edecek.

Show TV tarafından yayınlanan İçerde’nin 22 bölümünden ilk sahne ise şu şekilde;

Yayınlanan bu fragman sonrasında Celal Baba’nın özellikle Sarp ve Mert’in ailesine yönelik ciddi bir intikam planı hazırladığı görülürken Mert ve Sarp’ın tehlikede olduğu da net bir şekilde görülüyor. Celal Baba’nın bu konuda herhangi bir sorun yaşamak istemediği ve 3 kişinin ölmesi adına her şeyden vazgeçebileceği de öğrenildi. Üstelik bu uğur için Mert’ten dahi vazgeçebilmesi söz konusu. Kendi çıkarları için her şeyi yapmaktan geri kalmayan Celal Baba’nın ilerleyen bölümlerde daha etkin bir şekilde rol alması ve özellikle Sarp’ın ailesine yönelik ciddi saldırılarda bulunması bekleniyor.

Yayınlanan ilk sahneler dahi oldukça ilgi çekerken önümüzdeki günlerde İçerde 22 bölümü için daha fazla fragmanın paylaşılması bekleniyor. Genelde hafta içerisinde 2 ya da 3 fragman paylaşılan yeni bölüm için yeni yaşanacaklar hakkında önemli anlar ekranlara getirilecek. İçerde dizisi yeni bölümüyle 23 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yeni bölümde nelerin yaşanacağı izleyenler tarafından oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler