Ana SayfaDizilerİçerde 21. Bölümü Bu Akşam! Yeni Bölümde Neler Olacak?

İlgili Postlar

İçerde 21. Bölümü Bu Akşam! Yeni Bölümde Neler Olacak?

İçerde dizisi bu akşam ekranlara gelecek. İçerde 21.Bölümü ile yine izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

Ay Yapım tarafından yeni sezon itibariyle ekranlarda yayınlanmaya başlayan İçerde, birbirini tanımayan fakat kardeş olan iki kişinin farklı hayat hikayesini ekranlara taşıyor. Özellikle bu akşam yayınlanacak yeni bölüm için fragmanlar oldukça dikkat çekerken, Sarp ve Mert’in ölümcül bir tuzak içerisine düşmesi, iki ismin birbirine mecbur kalmasını ve yardımlaşarak bu tehlikeden kurtulmaya çalışmasına neden olacak.

İçerde 21. Bölümü Nasıl Geçecek?

Bu akşam yayınlanacak bölümde yaşanacak olaylar ise şöyle;

Sarp’ın özellikle Yusuf Müdür’ün oğlu Gökhan’ı vurmaktan dolayı her yerde aranmaya başlanması, Sarp’ın kısa süre içerisinde köşeye sıkışmasına yol açacak. Tüm bu süre içerisinde Sarp’ın en büyük umudu ise Yusuf Müdür’ün kendisine yardım etmesi.

Sarp kendini bu zor durumdan kurtarabilmek adına Yaşar’ı bulmaya çalışıyor. Fakat Yaşar’ın planı en kısa süre içerisinde yurt dışına kaçarak, kurtulmak. Diğer cephede ise Mert’in bir şeyler çevirdiğinden şüphelenen Eylem, onu yakından takip etmeye çalışıyor. Mert öldü sandığı Coşkun’un yeniden peşine düşerken, kurulan tuzak hem Mert’in hem de Sarp’ın soğuk hava deposunda mahsur kalmasına yol açıyor. İki ismin soğuk hava deposun birlikte mahsur kalması ve tehlikeye düşmesi ise yeni bölümün en dikkat çeken yanlarından birisi olacak.

İçerde 21. bölümü için yaşanacak olaylar fragmanda bu şekilde anlaşılırken yayınlanan İçerde 21. bölümü fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler