Ana SayfaDedikoduHülya Kalyoncu Akmerkez’den Mykonos Maviliklerine Uzandı

İlgili Postlar

Hülya Kalyoncu Akmerkez’den Mykonos Maviliklerine Uzandı

Kalyoncu Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve akademisyen Hülya Kalyoncu önce kızı Eda Kalyoncu ile Akmerkez’de sonra da Mykonos’ta tatilde görüntülendi.

Fideltus Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kalyoncu’nun eşi Hülya Kalyoncu ve büyük kızları Eda Kalyoncu, geçtiğimiz gün Akmerkez’den çıkarken görüntülenmişti. Yaz tatili amaçlı yurtdışı seyahatleri için planlar yaptıklarını açıklayan Hülya Hanım, ailesiyle bir arada çok mutlu olduğunu da eklemişti. İstanbul Bilgi Üniversitesinde öğretim üyesi olan Yrd.Doç.Dr. Hülya Kalyoncu, ünlü iş adamı olan eşi Cem Kalyoncu ile hem istikrarlı ve mutlu evliliğiyle hem güzelliğiyle hem de akademik ve iş dünyasındaki çalışmalarıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Hülya ve Eda Kalyoncu ile Akmerkez’de

Hülya Hanım’ın, Akmerkez’de kızı Eda ile alışveriş yaparken; sıradaki tatil adresinin Mykonos olduğu bildirildi. Kalyoncu’nun, Boston’da üniversite okuyan kızı Eda ile anneden çok abla gibi görünmesi de gözlerden kaçmadı.Tatil amacıyla, alışverişe çıkan Kalyoncular, son olarak kitapevine uğrayarak Akmerkez’deki alışverişlerini tamamladı.

Hülya Hanım, cemiyet hayatındaki faaliyetlerinden başka Sanat Tarihi alanındaki çalışmalarıyla da geçtiğimiz yıllarda adından epey söz ettirmişti. Kalyoncu’nun “Topkapı Sarayı Müzesi Yıldız Porselenleri” ve “Dünya Porselen Tarihi” adlı kaleme aldığı iki adet kitabı da bulunuyor.

Hülya Kalyoncu Kız Kıza Mykonos Sahillerinde

Hülya Hanım, sıkı arkadaşları Pervin Ersoy ve Fulya Gündoğdu ile kız kıza Mykonos’ta tatil yaparken görüntülendi.
ETS Turizm Şirketinin sahibi Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, organize ettiği Mykonos turu için arkadaşları Hülya Kalyoncu ve Fulya Gündoğdu’yu da davet etti. Tatil davetinde, cemiyet hayatından başka isimler de yer alıyor. Pervin Ersoy’un sosyal medyada paylaştığı kız kıza tatil fotoğrafları da dikkat çekti. Beach partilerine katılan grubun keyfifleri yerinde görünüyor.

Hülya Kalyoncu’nun Kız Kıza Mykonos Tatili

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler