Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar'ın Bu Kıyafeti Çok Konuşulacak!

İlgili Postlar

Hülya Avşar’ın Bu Kıyafeti Çok Konuşulacak!

53 yaşında olmasına rağmen vücudu ve güzelliği ile hala gündemde yer almayı başaran Hülya Avşar geçtiğimiz günlerdeki konserinde oldukça iddialı bir kıyafet tercih etti

İstanbul Şişli’deki bir restoranda sahneye çıkarken,  sahne performansından ziyade giydiği kıyafet ile yürekleri hoplattı. Hülya Avşar sahneye çıktıktan sonra giydiği kıyafet restoranda konuşulurken siyah transparan elbise Hülya Avşar’ın tüm hatlarını da ortaya çıkardı. Siyah bir elbise içerisinde şarkılarını söyleyen şarkıcı, tüm hatlarının da net bir şekilde görülmesine aldırış etmedi.

Çok Cüretkardı!

Hülya Avşar konseri boyunca bugüne kadar çıkardığı albümdeki eserlerinden seslendirirken, Türk Sanat Müziği de okuyarak dinleyicileri mest etti. Özelikle sanat müziği parçalarındaki performansı ile dinleyenlerden tam not alan Avşar, bol bol alkış aldı. Restoranda bulunan ünlü isimler arasında Yeşim Salkım ve sevgilisi Murat Karabova da vardı.

Sahneye Davet Etti

Yeşim Salkım ile çok iyi bir arkadaşlığı bulunan Hülya Avşar, şarkılarına ara verdiği bir dönemde sahneye Yeşim Salkım’ı davet etti. Zorlu bir yaşamı sürdüren Yeşim Salkım, Hülya Avşar’ın kendisini hiçbir zaman sırtından vurmadığını ve en iyi tek arkadaşı olduğunu söyledi. bu sözleri duyan Hülya Avşar ise uzun uzun ona sarılarak teşekkür etti. Avşar’ın giydiği kıyafet daha önce de ünlü model Irina Shayk tarafından giyilmiş ve dünya basınında byük bir ses getirmişti.

İrana Shayk’ın giydiği kıyafet biraz daha cesur ve iddialıydı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler