Ana SayfaDedikoduHülya Avşar, Seren Serengil'in öğrencilik yıllarında velisi olmuş

İlgili Postlar

Hülya Avşar, Seren Serengil’in öğrencilik yıllarında velisi olmuş

Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın, Seren Serengil ile yıllar önce yaşadıkları ilginç bir anı öğrenildi. Avşar kızı, Serengil’in öğrencilik yıllarında öğrenci velisi olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengi, ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın kulisine gitti. Kuliste eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren Avşar ve Serengil’in yıllar önce yaşadıkları ilginç bir anı ortaya çıktı. Hülya Avşar, Seren Serengil’e disiplin cezası verildiğinde velisi olmuş.

Hülya Avşar velisi olmuş

Okul yıllarında okula makyajla gittiği için sık sık okul yönetimi ile sorun yaşayan Seren Serengil, disiplin cezası aldığı zaman okul velisi olarak Hülya Avşar’ı arattırıp çağırtıyormuş.

Seren Serengil, Hülya Avşar’ın kulisinde gerçekleştirdikleri bu eğlenceli anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Serengil, paylaşımına “Yan kulis Hülya Avşar olunca kendimi burada buluyorum tabi ki yayından sonra. Benim için onun yeri o kadar başka ki geçmişim öğrencilik yıllarım üç ay kadar okul veliliğimi yapmıştı benim ailem o” notunu düştü.

İşte Seren Serengil’in o paylaşımı…

Seren Serengil kimdir?

Hülya Avşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler