Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar Albüm Çıkarmaktan Vazgeçti!

İlgili Postlar

Hülya Avşar Albüm Çıkarmaktan Vazgeçti!

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın tarafından yapılan açıklamalar Hülya Avşar için oldukça soru işareti yaratırken Avşar kızının bu açıklamalara nasıl yanıt vereceği de merak edilmişti. Öyle ki bir mekan çıkışında basın ile bir araya gelen Demet Akalın, “Hülya Avşar’ı yeniden yaratacağım. Ona güzel şarkılar buldum” sözleri ile dikkat çekmiş ve Hülya Avşar gibi sektörün en eski isimlerinden birisine karşı böyle bir açıklama yapması çoğu kişi tarafından eleştirilmişti.

Hülya Avşar Sessizliğini Koruyor

Geçen günlerde Hülya Avşar tarafından hiçbir açıklama yapılmaması ise bu konuda farklı sorunların yaşandığını gösterdi. Özellikle geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın Gökhan Tepe konserine katılması ile birlikte ortaya çıkan yeni gelişmeler Hülya Avşar’ın albüm çıkarmaktan vazgeçtiğinin de öğrenilmesini sağladı.

Sahneye çıkan Demet Akalın dolaylı olarak sözü Hülya Avşar’a getirirken Fettah Can gibi çok önemli isimlerden Hülya Avşar için şarkı aldığını fakat Hülya Avşar’ın albüm çıkarmaktan vazgeçtiğini söyledi. Demet Akalın bu konuda farklı bir detay vermekten kaçınsa da daha önce yaptığı açıklamalar nedeniyle Hülya Avşar’ın kalbini kırdığı şeklinde iddialar konuşulmaya başlandı. Bugüne kadar Hülya Avşar tarafından herhangi bir açıklama yapılmamış olması da pek çok farklı spekülasyonun gündemde yer almasına neden oluyor. Özellikle Demet Akalın yaptığı açıklama sonrasında sosyal medyada pek çok Hülya Avşar seveni tarafından eleştirilmişti.

Böyle bir tartışmaya Hülya Avşar’ın kayıt kalmış olması da durumun dikkat çeken diğer detaylarından.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler