Ana SayfaDizilerHerkes Kazanır Neden Yayınlanmadı?

İlgili Postlar

Herkes Kazanır Neden Yayınlanmadı?

Show TV ekranlarında yayınlanan Herkes Kazanır adlı yarışma programında oldukça ilginç anlar yaşandı.

Geçtiğimiz akşam ilk bölümü Show TV ekranlarında yayınlanan programda, ilk bölüm aynı zamanda son bölüm oldu. Hakan Bilgin tarafından sunuculuğu üstlerinden yarışma saat 23.30 itibari ile ilk bölüm ekranlara getirildi.

Canlı Olarak Yayıunlanacaktı

Canlı yayında Hakan Bilgin tarafından açılış konuşması yapıldı. Yarışmada daha sonrasında yarışmacılar tanıtıldı ve mini bir sohbet yapıldı. Hakan Bilgin, bu konuşmaların ardından hem yarışmacılara hem de izleyenlere yarışmanın kurallarını aktardı. Ardından ilk soru ile birlikte yarışmanın başlaması gerekse de ilk soru ekranlara gelemedi.

Yaşanan teknik arıza nedeniyle reklam verilirken, reklam sonrasında yeniden stüdyoya bağlantı kuruldu. Fakat ilk soru yeniden ekranlara gelmedi. Daha sonrasında ise reklama gidildi ve yerli film ile yayın akışı devam etti.

Yarışmada uygulamayı indiren tüm vatandaşların yarışmaya dahil olması sağlanırken, özellikle uygulamanın çalışmadığına yönelik çok ciddi eleştiriler sosyal medyada yer aldı. Sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem haline gelen bu konu, aynı zamanda Show TV’nin ve yarışmanın çok sert bir şekilde eleştirilmesine neden oldu.

Konu ile ilgili Show TV tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken yarışma hemen program yayın akışından alındı ve yarışma sonlandırıldı. Önümüzdeki günlerde yarışma için yeniden bir deneme olup olmayacağı bilinmezken, böylesine ciddi bir yarışmada teknik arızanın yaşanması ve ciddi tepkilerin toplanması yarışmanın bir daha ekranlara gelmeyeceğini de düşündürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler