Ana SayfaKimdirHelin Avşar kimdir?

İlgili Postlar

Helin Avşar kimdir?

Ankara’da 2 Kasım 1980 yılında Helin Avşar  dünyaya gelmiştir. Aslen Karslı olan Avşar ailesinin en küçük bireyidir. Annesi Meral Hanım ve babası Celal Avşar’ın kızları olan Helin Avşar, Hülya ve Leyla adında iki ablasıyla  beraber 3 kardeştirler. Helin Avşar’ın yıllar öncesinde amcası Kars’ta bir hastanede başhekim olarak çalışırken annesi de onun yanında stajyer hemşire olarak çalışmaktaydı. Celal Avşar abisini ziyaret için Kars’a gittiğinde Emral Hanım’ı görerek aşık olmuş ve onu kaçırmıştır. Evlendikten sonra Ankara’ya yerleşen aile Helin Avşar dört yaşındayken Hülya Avşar’ın güzellik kraliçesi seçilerek sinemaya başlamasıyla Ankara’dan İstanbul’a taşınmışlardır. Hayatlarını İstanbul’da sürdürmeye başlayan aile kışın İstanbul’da yazları ise Ayvalık’ta yaşamışlardır. Göz rengi kahve rengi olan Avşar’ın boyu 1.58’dir.

Helin Avşar’ın aldığı eğitimler

Helin Avşar yurtdışında İsviçre’de eğitim almıştır.
Helin Avşar’ın iş hayatı
Helin Avşar bir dönem içerisinde Kanal D de bir reklam ajansında stajyer olarak görev almıştır. Meslek olarak Tekstil ile uğraşan Helin Avşar Nişantaşı’nda kendi tasarımlarıyla ortaya çıkardığı ürünlerini bir butik mağazası açarak  satışa sunmuştur. Bununla birlikte pek çok internet sitesi açarak ürünlerini satışa sunmuştur. Mağazanın arka kısmında atölyesi olan Helin Avşar o zamanlar 25 yaşında bu işin altından kalkamayacağını anlayarak  butiği kapatmıştır. Medyada sunuculuk ve röportaj görevlerinde bulunan Helin Avşar 2009 yılında gazeteciliğe de heves ederek Habertürk’ün hafta sonu eklerinde röportajlar yapmak suretiyle çalışmıştır. Ancak 2012 yılında gazete ile yollarını ayıran Helin Avşar TV8 ekranlarında 2012 yılında yayınlanan Afrika’nın beşiği olan Kenya’da gerçekleştirilen yarışma programı Trophy Türk’ün sunuculuğunu Ertem Şener ile birlikte paylaşmıştır.

Helin Avşar’ın rol aldığı filmler

Helin Avşar, bir sinema bir de dizi filmde rol almıştır. İki Yabancı adlı dizi ile  Hababam Sınıfı Askerde adlı sinema filminde rol almıştır. 37 yaşında olan güzel oyuncunun şuan uğraştığı bir proje bulunmamaktadır.

Helin Avşar’ın aşk hayatına dair…

Sürekli medyatik olarak göz önünde bulunan Helin Avşar; 20 Şubat 2016 tarihinde ile evlenmiştir. Helin Avşar, 10 ay evli kaldığı Serhan Bora’dan Aralık 2016’da anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır. Helin Avşar, “Gürkan Şef” olarak tanınan Gürkan Topçu ile birliktedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler