Ana SayfaDünyaHavaalanında şoke eden olay... Lindsay Lohan'a başörtüsünü çıkarttırdılar!

İlgili Postlar

Havaalanında şoke eden olay… Lindsay Lohan’a başörtüsünü çıkarttırdılar!

Ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Heathrow Havaalanı’ndaki gümrük yetkilileri tarafından hedef alındığını söyledi. Kendisini korkutan olayı anlatan Lohan, “Çıkarmamı istediler, çıkardım.” dedi. Detaylar haberimizde…

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, Heathrow Havaalanı’nda baş örtüsü taktığı için gümrük yetkilileri tarafından hedef alındığı iddia etti.

Good Morning Britain programında yaşadıklarını Piers Morgan ve Susanna Reid ‘e anlatan 30 yaşındaki güzel oyuncu, “Geçenlerde  New York’a giderken başörtüsü takıyordum ve havalimanında durduruldum. Hayatımda ilk kez ırksal bir profillemeyle karşılaştım.” dedi.

Ünlü oyuncu, kendisini durduran yetkilinin pasaportunu açıp Lindsay Lohan’ı gördüğünde özür dilemeye başladığını ancak yine de “başörtüsünü çıkar” dediğini anlattı.

Lindsay Lohan, yetkililerin dediğini yaptığını söylerken, diğer kadınların başörtüsü taktığında ne kadar rahatsız hissettiğini anladığını ve kendisini asıl korkutanın bu olduğunu ifade etti. Lohan, şoke olduğunu söyledi.

Sözlerine devam eden Lindsay Lohan, “Bunun amacının ne olduğu konusunda konuşamam ama sarsıcıydı. Görevli benim farkıma varana kadar iki defa kontrol edildim. Oldukça garipti. Beni çok korkuttu. Doğma büyüme New York’luyum. Biraz gözüm korktu.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler