Ana SayfaÜnlülerHarun Kolçak son yolculuğuna uğurlandı...

İlgili Postlar

Harun Kolçak son yolculuğuna uğurlandı…

Vefatı ile sanat camiasından bir yıldız daha kaydıran usta sanatçı Harun Kolçak’a son görev yapıldı. Son yolculuğuna uğurlanan Kolçak, sevenleri ile birlikte mezarına götürülerek defnedildi. İşte detaylar…

Önceki akşam prostat kanseri tedavisi gördüğü hastanede yaşam mücadelesine yenik düşerek yaşamını yitiren aşk şarkılarının usta ismi Harun Kolçak, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Henüz 62 yaşındayken vefat eden Harun Kolçak,  Teşvikiye Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Nuri Alço, Ediz Hun ve Şarkıcı Çelik gibi birçok ünlü ismin katılımının yanı sıra Kolçak’ın hayranlarının ve sevenlerinin akın etmesi ile gerçekleşen cenaze törenine usta sanatçının babası Eşref Kolçak rahatsızlığı nedeni ile katılamadı.

 

Harun Kolçak hakkında konuşan ünlü şarkıcı Çelik, “Çok zarif barışsever, bütün ülkeye her zaman sevgi üzerinden söylemi olan bunu da şarkıları ile aktaran bir sanatçı hepimizin başı sağ olsun. En son hastaneye yatmadan bir hafta on gün önce görüşmüştük. Hastane olmadığında daha iyiydi hastaneyi sevmiyordu. Moralle yürüyen bir hastalıktı. Hepimiz gücümüz yettiğince moralini yüksek tutmaya çalıştık. Dediğim gibi en yüksek morali albümüne karşı gösterilen ilgiden aldığını düşünüyorum. Son bir buçuk 2 yıllık süreç tamamen halkın duaları ile oldu. Hepimizin başı sağolsun.” dedi.

Usta Yeşilçam oyuncusu Ediz Hun ise, “Çok üzücü. Burada hep beraber onu uğurlayacağız. Allah babasına sabır versin çok zor bir durum. Yaşı da oldukça ileride şu anda yaşayan bir efsanedir babası. Yaşayan en büyüğümüzdür. Çok mükemmel ve zarif bir insandı. 62 yaş bugün için önemli bir yaş değil.” dedi.

Gidişi ile sanat camiasının ve sevenlerini yasa boğan, şarkıları boynu bükük bırakan duayen sanatçı Harun Kolçak, dualar ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Harun Kolçak kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler