Ana SayfaYaşamÜnlü Sanatçı Harun Kolçak Hayatını Kaybetti!

İlgili Postlar

Ünlü Sanatçı Harun Kolçak Hayatını Kaybetti!

Harun Kolçak Hayatını Kaybetti. Ünlü Türk Pop müziği sanatçısı bir süredir prostat kanseri ile mücadele ediyordu.Yakın zamanda yakalandığı prostat kanserine karşı verdiği savaşla takip ettiğimiz ünlü Türk Pop müziğinin efsane isimlerinden Harun Kolçak,tedavi gördüğü özel hastanede yakın zamanda sevenleri ile birlikte doğum gününü kutladı, doğum günü kutlamasından sadece 4 gün sonra sevenlerine veda eden Harun Kolçak hayatını kaybetti.

Harun Kolçak Hayatını Kaybetti

 

Harun Kolçak’ın son paylaşımı Hayranlarını Üzdü

Harun Kolçak’ın Twitter’da paylaştığı son tweet: “Unutma; sen gelecek planları yaparken, hayat da kendi planlarını yapıyor.” hayranlarını üzdü.

 

Instagram’dan yaptığı son paylaşımında ise doktoru Oktar Asoğlu ile fotoğrafını paylaşmış ve “Sevgili dostum, doktorum @oktarasoglu bugün de yanımda” yazmıştı.

 

Harun Kolçak Oktar Aşoğlu

Harun Kolçak hayatını kaybetti!

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA

CNN Türk canlı yayınına bağlanan Harun Kolçak’ın doktoru Prof. Dr. Oktar Asoğlu açıklama yaptı.

Asaoğlu şunları söyledi:

Türk halkının başı sağ olsun. Sevgili Harun Kolçak’ı bugün kaybettik. Yarım saat kadar önce. Kendisi uzun zamandır sürdürmüş olduğu savaşı kaybetmiş bulunuyor. Bütün dostları ve arkadaşları bu süreçte hep kendisiyle beraberdi. Ancak bazen yaşam savaşını insanlar yapılan her şeye rağmen sürdüremeyebiliyorlar. İnsanların rezervi tükeniyor ve şu an kendisini kaybettik sevenlerinin herkesin başı sağ olsun.

Harun Kolçak prostat kanseri ile çok önemli bir mücadele gösterdi ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu.

Harun Kolçak’ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören Harun Kolçak dün akşam 22.55’te hayatını kaybetti. Sosyal medyada son yaptığı paylaşımlar ise herkesi duygulandırdı. Harun Kolçak’ın prodüktör arkadaşı Polat Yağcı ise, “Cenazesi Cuma günü öğlen namazında Teşvikiye’den kalkacak. İkindi namazında da Bursa Gemlik’te Gemlik Mezarlığı’nda defnedilecek” dedi.

Harun Kolçak kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler