Ana SayfaDedikoduHanife İle Muhammed Aşkı Başlamadan Bitti

İlgili Postlar

Hanife İle Muhammed Aşkı Başlamadan Bitti

Ekranlarda yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal ile izdivaç programında Hanife hala popülerliğini koruyor. Bir izdivaç programında çok uzun zamandan beri farklı talepleri ile görüşmeler yapmasına rağmen mutlu sonra bir türlü ulaşamayan Hanife, hala aradığı mutluluğu bulabilmiş değil.

Hanife İle Muhammed Stüdyoda Görüştü

Geçtiğimiz gün yayınlanan programda yine bu konuda oldukça ilginç gelişmeler yaşanırken Muhammed ile Hanife programın başrollerinde yer aldı. Özellikle geçtiğimiz günlerde Hanife’ye yaptığı sürpriz evlilik teklifi ile dikkat çeken Muhammed, Hanife’yi çok sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini söylemişti. Bu sürpriz çıkış sonrasında hem stüdyodaki seyirciler hem de ekran başındaki milyonlarca izleyici oldukça şaşırırken, Hanife ile Muhammed geçtiğimiz gün karşı karşıya geldi ve bir görüşme gerçekleştirdi.

Hanife bu görüşmede Muhammed için farklı önerilerde bulunurken onun ailesi ile aralarındaki soğukluğu gidermesini istedi. Bu sözler üzerine açıklama yapan Muhammed ise özellikle kendi ailesiyle ilgili yaşadığı sorunları belirterek, bu konuda kararını değiştirmeyeceğini vurguladı.

Muhammed Ailesine Tepkili

Çok küçük yaşlarda kendisini Çocuk Esirgeme Kurumu’na bırakan annesini affetmeyeceğini söyleyerek hayatındaki zorlukları dile getiren Muhammed, Hanife’den bu konuda farklı bir talepte bulundu. Evlenmeleri halinde Hanife’nin hem babası hem de annesi olacağını söyleyen Muhammed, onunla birlikte çok mutlu bir yuva kurabileceklerini ifade etti.

Muhammed küçük bir çerçevedeki babaannesinin fotoğrafını da Hanife’ye gösterdi. Babaannesinin kendisine annelik yaptığını ve onun kendi hayatında yerinin çok farklı olduğunu söyleyen Muhammed, Çiğdem Tunç’un hayatındaki yerini anlattı. Bu sözlerin ardından stüdyoya telefon ile bağlanan Çiğdem Tunç ise Hanife ile görüştü.

Çiğdem Tunç, Hanife’den Muhammed’in aşkına karşılık neler hissettiğini açıklamasını isterken, Hanife bu konuda sessiz kalmayı tercih etti. Israrların ardından ise açıklama yapan Hanife, Muhammed’i sevdiğini fakat çok âşık olmadığını, “Ayaklarım yerden kesilecek kadar ona aşk duymuyorum” dedi. Bu sözler üzerine ise Çiğdem Tunç, Hanife’ye teşekkür etti ve anne oğul olarak Hanife’nin zamanını almak istemediklerini belirtti.

Yaşanan bu konuşmaların ardından Hanife ile Muhammet aşkının da sonlandığı ve artık iki ismin tekrar karşı karşıya gelmeyeceği belirtildi. Yaşanan bu durum ile birlikte Hanife bir aşkı Daha başlamadan bitirmiş ve Muhammed’in aşkına karşılık vermemiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler