Ana SayfaÜnlülerHanife Evlilik Programına Veda Etti

İlgili Postlar

Hanife Evlilik Programına Veda Etti

Hanife Evlilik programına veda etti. Star Tv’de yayınlanan Zuhal Topal’la evlilik programinda ki  fenomen gelin adayı Hanife sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evlilik programından ayrıldığını tüm takipçilerine  duyurdu. İzmir’e ailesinin yanına dönene gelin adayı uçakta zafer işareti pozu verdiği fotoğrafıda paylaşmayı ihmal etmedi.

AYRILDIĞINI  İNSTAGRAM’DAN DUYURDU

Hanife Gürdal isimli sosyal medya hesbından instastorye  attığı fotoğrafla ”Artık İzmir’de ailemle birlikteyim. Soru sorup durmayın yokum bundan sonra, ilk kez yapmıyorum bu açıklamayı ama bu kez son. Telefon numaramı değiştirdim iş birliği yaptığım firmalar bana dm’den ulaşabilirler.” açıklamasında bulundu .

Daha sonra uçakta zafer işareti yaparak poz verdiği fotoğrafını  paylaştı , fotoğrafı yorumlara kapatarak sadece “bekle beni İzmir” açıklamasında bulundu. Hanifenin gece yaptığı bir diğer paylaşımda ise arka fonda ben yoruldum hayat adlı şarkıda kırık kalp emojisi koyduğu ve İzmirde yer bildirimi yaptığını gören fanları Hanifenin bu günki programa katılıp katılamayacaağını merakla bekliyor.

Hanife Evlilik Programına Veda Etti

KÖTÜ YORUMLARA DAYANAMADI

Evlilik programında oldukça beğenilen ve çok fazla talibinin geldiği gelin adayı Bayhan’dan sonra Serkan ile evlilik yolunda ilerliyordu, fanlarının da onayladığı bir dargın  bir barışık giden ilişki geçtiğimiz günlerde bitmişti . Bu ayrılığın ardından Hanife kız arkadaşlarıyla gece eğlenmeye çıkmıştı. Gece klubunde eğlendiği görüntüler haberlere  konu olmuş, çok fazla eleştiri almıştı hatta Hanife o görüntülerden sonra programa katılmamıştı , Hanifenin İzmire gitmesinin ardında yatan sebebein bu habere yapılan kötü yorumlara daha fazla dayanamaması sebep gösterildi . İnstagram hesabında da bu yapılan kötü yorumlara incindiğini bellli eden bir paylaşımda bulundu.

Hanife Evlilik Programına Veda Etti

 

SERKAN’DAN DAN DÖN ÇAĞRISI

Zuhal Topal’la adlı programda evlilik yolunda ilerlerken ayrıldığı damat adayı Serkandan Hanifeye dön çağrısı geldi. Uzun süredir programda gözükmeyen gelin adayını özlediğini belirten damat adayı Hanife için “onsuzda olmuyo onluda olmuyo gelsin yaaa özledim ” gibi sözlerle gelin adayını programa tekrar gelmesi yönünde çağrıda bulundu.

Hanife Evlilik Programına Veda Etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler