Ana SayfaÜnlülerHande Yener "Sahneye Babaannemin Donuyla Çıktım"

İlgili Postlar

Hande Yener “Sahneye Babaannemin Donuyla Çıktım”

Geçtiğimiz günlerde sahne alan Hande Yener rüzgarın azizliğine uğradı. Özellikle mini bir etek ile sahneye çıkan ve eteği ile izleyenleri etkileyen Hande Yener’in rüzgar sonucunda eteğinin açılması iç çamaşırının görünmesine neden oldu. Bu durumu çok önemsemeyen sanatçı, özellikle yaptığı açıklamayla oldukça şaşırttı. Altının açılmasından dolayı herhangi bir endişe duymadığını söyleyen Hande Yener, “Babaannemin donuna giydim, çok rahatım” dedi ve bu sözleriyle konsere gelen dinleyicileri de tebessüm ettirdi.

Sanatçı Bodrum’da Sahne Aldı

Bodrum’da sahne alan Hande Yener, özellikle konsere katılan kişilere keyifli bir gece yaşattı. son şarkılarını seslendiren ve dinleyicilerden gelen istekleri kırmadan seslendiren Hande Yener, zaman zaman şarkı aralarında yaptığı açıklamalarıyla da keyifli bir sohbet yaratmayı başardı.

Barlar sokağındaki özel bir gece kulübünde sahne alan Hande Yener’in dinleyen kişiler arasında sadece yerli isimler yer almadı. Özellikle Bodrum’da bulunan yabancı turistler de yine konser gecesinde Hande Yener’in şarkıları ile eğlendi. Babaanne donu olarak tanımladığı iç çamaşırını çok sevdiğini ve uzun bir süre bu çamaşırı giyeceğini söyleyen Hande Yener, bu çamaşırın paçalısının da iyi olacağını belirti. Özellikle “Artık nişanlı bir kızım dikkat etmek lazım” diyerek özel yaşantısı ile ilgili de önemli bir detay veren Hande Yener, şarkıları ile dinleyicilerini coşturdu.

Hande Yener’in eteğinin açılmasının ardından özellikle şarkılarını söylerken eteğini tutması ise dikkatlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler