Ana SayfaÜnlülerHande Yener İki Ödül İle Gövde Gösterisi Yaptı

İlgili Postlar

Hande Yener İki Ödül İle Gövde Gösterisi Yaptı

Müzik dünyasının tartışmalı isimlerinden birisi olan Hande Yener yaptığı açıklamalarda oldukça sert çıktı. Son dönemlerde sanatçılara sosyal medya hesaplarını daha fazla önem verdiğini ve ücretli olarak takipçi ve tıklanma satın aldıklarını söyleyen Hande Yener bu kişilerin şizofren olduğunu söyledi.

Hande Yener Tepkili!

Para için reklam yapan insanları zehirleyen kişilerin dahi olduğunu açık bir şekilde belirten Hande Yener bu sözleri ile kimi hedef aldığı konusunda büyük bir merak uyandırdı. Özellikle sanat dünyasının başarılı bir diğer sanatçısı olan Demet Akalın ile sık sık tartışma yaşayan Hande Yener tartışmalarıyla gündeme geliyordu. Bu tartışmalarda bugüne kadar barış süreci yaşanmazken Hande Yener geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül töreninde yılın en iyi kadın sanatçısı ve yılın en iyi şarkıcısı gibi iki farklı önemli ödülü aldı. Ödül gecesinde sahneye çıkan ve şarkı söyleyen sanatçı, etkinlik sonrasında basınla bir araya geldi. Basının sorularını yanıtlayan ve gündeme dair güncel değerlendirmeler yapan sanatçı özellikle ödülleri için ayrı bir ev alacağım sözleriyle dikkat çekti. Son dönemlerde sosyal medya takip takipçilerinin artmasına ücreti bir şekilde takipçi satın alındığını söyleyen Hande Yener bunların reklam için yapıldığını bu reklamlarında çok büyük problemler yaratabileceğini söyledi.

Başarılı sanatçı tarafından yapılan bu açıklamaların kimi hedef aldığı şu an için bilinmezken bu açıklamalara herhangi bir ünlü isim tarafından yanıt verilip verilmeyeceği de merak ediyor. Zira oldukça ağır eleştirilerin yapıldığı bu konuşmalar pek çok ünlü ismi de zan altında bırakmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler