Ana SayfaKimdirHande Soral Kimdir?

İlgili Postlar

Hande Soral Kimdir?

Ekranların güzel oyuncularından birisi olan Hande Soral kimdir?

2 Şubat 1987 doğumlu olan Hande Soral, aslen Bursa İnegöllü. Burada dünyaya gelen ve eğitimini burada tamamlayan oyuncunun, oyunculuk alanına yönelmesi ise tamamen bir tesadüf eseri oldu. Bir dönem ekranların en sevilen komedi programlarından birisi olan Komedi Dükkanı adlı programa giden ve şov sırasında sahneye çıkarak kısa bir performans sergileyen Hande Soral, bu performansı sonrasında teklif almaya başladı. Güzelliği ve oyunculuğundaki başarısı, Hande Soral’ın kısa süre içerisinde keşfedilmesini ve ekranlarda yer almasını sağladı.
Bugün Doğan Ünlüler

Hande Soral Kimdir, Hangi Projede Yer Aldı?

Hande Soral üniversiteye kadar tüm eğitimini İnegöl’de tamamladı. Üniversite eğitiminde ise Psikoloji okumaya karar veren oyuncu, Bilgi Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladı.  Oyuncunun keşfedilmesindeki önemli isim ise Komedi Dükkanı’nın yönetmeni Fırat Parlak oldu. Performans sonrasında Hande Soral ile konuşan yönetmen böylece Hande Soral’ın oyuncu olmasını sağladı.

Hande Soral’ın bugüne kadar yer aldığı yapımlar ise şöyle: Küçük Kadınlar, Gecekondu, Bir Günah Gibi, Alev, Fatih, Çalıkuşu, Yılanların Öcü, Birleşen Gönüller, Kalbim Yangı Yeri ve Evlat Kokusu.

Oyuncunun son projesi Evlat Kokusu, büyük bir tanıtımla ekranlara getirilse de izleyenler tarafından çok fazla beğenilmedi ve dizi bu nedenle kısa süre içerisinde ekranlardan kaldırıldı. 2017 yılında ise televizyonların sevilen dizilerinden birisi olan İsimsizler dizisinde yer alacağı açıklanan Hande Soral, sevenlerine farklı bir karakter sunacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler