Ana SayfaDedikoduHande Soral’ ın Düğün Telaşı

İlgili Postlar

Hande Soral’ ın Düğün Telaşı

Hande Soral’ ın Düğün Telaşı

Hande Soral ile İsmail Demirci’nin düğün detayları belli oldu…

Önümüzdeki ekim ayında dünya evine girmeye hazırlanan genç ve güzel oyuncu Hande Soral ve İsmail Demirci’nin düğün detayları belli oldu. İki yıldır birlikte olan Hande Soral  ve İsmail Demirci, ekim ayında Kemer Country’de nikah masasına oturacak. Hava şartlarından dolayı henüz net bir tarih belirleyemeyen çift, evlilik hazırlıklarına başladıklarını söyledi. İkili, küçük bir davetli topluluğunun yer alacağı düğünün ardından, işlerinden dolayı balayına gidemeyeceklerini belirtti.Tüm detaylarla yakından ilgilenen oyuncunun gelinliği A46, damatlık ise Serdar Uzuntaş-SerdarLondon imzası taşıyacak.

 

Genç ve güzel oyuncu Hande Soral, verdiği bir röportajda, “İsmail’i tanıdığım üçüncü günde ‘Bu adamla evleneceğim’ dedim ve bunu ona da söyledim. Evleneceğim insanı gördüğümde tanıyacağımı biliyordum. İsmail o adamdı” açıklamasını yapmıştı. Soral ile meslektaşı İsmail Demirci yakın dostları ve aile arasında düzenlenen törenle ocak ayında nişanlanmış, sosyal medyadaki paylaşımlarının altına ‘Söz mü’ notunu düşmüştü.

Yeni sezona fırtına gibi giren İsimsizler dizisinin yeni sezon kadrosuna yeni katılan genç ve güzel oyuncu Hande Soral, yeni dizisi içinde hem kendisine hemde diziye bol şans dilemişti. Yayımlandıktan sonra sevenleri tarafından da oldukça olumlu tepkiler alan genç ve güzel oyuncu, bu yoğun sezonun arasında kendisi gibi meslektaşı olan nişanlısı ile düğün telaşına yoğun bir şekilde girmiş ve şimdiden kendisi gibi sevenleri de heyecanla düğün gününü beklemekte..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler