Ana SayfaÜnlülerHande Erçel İki Kişilikli: “Bazen Seksi Bazen Çocuksuyum!”

İlgili Postlar

Hande Erçel İki Kişilikli: “Bazen Seksi Bazen Çocuksuyum!”

Hande Erçel son dönemlerin en popüler oyuncularından birisi olurken yaptığı son açıklamalarla dikkat çekti. Özellikle yer aldığı dizi projesi sonrasında güzelliği ve fiziği ile adından söz ettirmeyi başaran Hande Erçel, içinde iki farklı kadın olduğunu söyleyerek tüm dikkatlerin üzerinde toplanmasını sağladı.

Bazen Çocuksu Bazen Seksi!

Bazen çocuksu bazen de seksiyim diyerek iki karakter arasındaki değişiklikler yaşadığını söyleyen başarılı oyuncu aynı zamanda cesur ve duyguları içine atmayan bir yapısının olduğunu söyledi. Bu durumun özellikle ilişkileri için farklı bir boyut getirdiğini belirten başarılı oyuncu içine atma olması nedeniyle her şeyin anında netleşmesi istediğini ve bu nedenle tartışmaları ya da herhangi bir şeyi geciktirmeye çok fazla tercih etmediğini söyledi.

23 yaşındaki oyuncu en son Ekin Mert Daymaz ile bir aşk yaşamış ve bu aşk süresince Türkiye’nin gündeminde yer almayı başarmıştı. Bu ilişkiyi sonrasında başka gelişmeler yaşanmazken ünlü oyuncunun şu anda bu isim ile aşkını devam ettirip ettirmediği bilinmiyor.

Aynı zamanda sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan ve sık sık hayatı ile ilgili paylaşımlarda bulunan Hande Erçel sosyal medya hesabı üzerinde 4 milyon takipçi kadına özel bir dans paylaşımı dahi yapmıştı. İlişkisi hakkında ise son dönemlerde pek çok farklı iddialar gündeme gelirken son olarak çiftin yeniden ayrılık kararı aldığı ifade edilmişti. Fakat daha önce de benzer ayrılık süreçleri yaşayan ve daha sonra tekrar bir araya gelen çiftin ayrılık sonrasında yeniden barıştığı konuşulan konular arasında yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler