Ana SayfaÜnlülerHande Doğandemir Günde 10 Km Koşuyor

İlgili Postlar

Hande Doğandemir Günde 10 Km Koşuyor

Geçtiğimiz yıl Bodrum deniz kenarında görüntülenen fakat selülitleri nedeniyle oldukça eleştirilen Hande Doğandemir yaz için erken önlem aldı.

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin deniz kıyısında koşu yaparken görüntülediği ünlü isim yaz için tedbir aldığını söyledi. Özellikle plajlarda bikinisiyle daha güzel görünmek ve özellikle selülitlerinden kurtulmak isteyen güzel oyuncunun bu konuda uzun zamandan bir yürüyüşlere başladığı ve her sabah 10 kilometre yürüyüş yaptığı belirtildi.

Televizyonlarda geç meşhur olan ve ilk ekranlara çıktıktan sonra oldukça dikkat çeken Hande Doğandemir, selülitleri nedeniyle mutsuz olduğunu da o dönemlerde belirtmişti. Ünlü oyuncunun yürüyüş yapmaya başlaması selülit sorunlarının giderilmesinde etkili olacak.

Hande Doğandemir Yaz Fit Olacak

Hande Doğandemir tarafından yapılan bu açıklamalar oyuncunun kendi ile barışık olduğunu da gözler önüne sererken gündemde yer alan iddialara ve eleştirilere çok fazla kulak asmadığını da gösterdi. Öyle ki özellikle selülitlerin net bir şekilde görüldüğü fotoğrafların basında yer almasının ardından güzelliği ve bu görüntüleri nedeniyle pek çok kişi tarafından Hande Doğandemir eleştirilmişti. Uzun zamandan beri yürüyüş yaparak formunu korumaya ve vücudunun sıkılaşması için çalışan Doğandemir’in bu bakımdan bu yaz için durumu şansa bırakmayacağı ve tüm önlemlerine şimdiden aldığı görüldü.

Ekranlarda yayınlanan dizilerin en çok aranan yüzlerinden birisi olan Doğandemir güzelliği ile pek çok kişi tarafından da yakından takip ediliyor. Sosyal medya hesaplarını da aktif bir şekilde kullanan Doğandemir spor yaptığını söylemekten de çekinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler