Ana SayfaKimdirHakan Meriçliler kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Meriçliler kimdir?

Oyunculuğu ve yakışıklılığıyla kendine hayran bıraktıran ünlü Oyuncu Hakan Meriçliler Kimdir? Hakan Meriçliler kaç yaşında?

Hakan Meriçliler Kimdir? Hakan Meriçliler Kaç Yaşında? Hakan Meriçliler Aslen Nerelidir? Hakan Meriçliler Hangi Burç?

09 Ocak 1968’de İzmir’de doğan Hakan Meriçliler, aslen İzmirli olup kova burcudur.

Hakan Meriçliler Kimdir?

Hakan Meriçliler, İzmir’de 29 Ocak 1968 tarihinde dünyaya gelir. Hakan Meriçliler Selanik ve Girit göçmeni bir ailenin oğludur. Anneannesi Yunan asıllı olan  Hakan Meriçliler  şuan 48 yaşında ve başarılı bir tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Başarılı oyuncuela rengi göze ve 1.92 boya sahiptir.

Hakan Meriçliler’in eğitim hayatı

1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. 2000 yılında Sivas Devlet Tiyatrosu’nda stajyer görevinde bulunan Hakan Meriçliler Devlet Tiyatroları’nda sanatçı olarak görev almıştır. 2010 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda tayini çıkan ve Devlet Tiyatroları bünyesinde görev aldığı süre içerisinde Tiyatro Dost gibi özel tiyatrolarda da çalışmalar yapan Meriçliler; başarılı oyuncular arasında yer almaktadır.

Hakan Meriçliler Dizi ve filmleri

Kanal D de yayınlanmış olan senaryosunu Gürse Birsel’in yazdığı Yalan Dünya adlı dizide rol aldığı Çağatay Koçtuğ karakteriyle oldukça tanınan ve beğenilen bir oyuncudur.

Kurtlar Vadisi, Büyük Buluşma, Kadın her zaman haklıdır, Erkekler Ağlamaz, Bu iş (kısa film) Emret Komutanım Şah Mat (sinema) Menekşe ile Halil, Doğal köle (kısa film) Semum (sinema) Kendi okulumuza doğru, Komedi Türk, Küçük Kadınlar, Adanalı, Bahar Dalları, Melekler ve kumarbazlar (sinema) Deli Saraylı Tek başımıza, Yalan Dünya, Kaderimin Yazıldığı Gün, Oha Oflu Hoca’yı Aramak, Hayat Sevince Güzel. Büyük Sultan Oviedolu Katalina, Pornografi, Vur yağmala yeniden, Savaş ikinci perdede çıkacak, ben Feuerbach, Ölümsüzler, karar kimin, Müfettiş, Klakson borazan bırtlar, Seviylardı yaşamı, Erkek arkadaş adlı eserlerde rol aldı. 2006 yılında Ruj adlı eserin Sanat Yönetmenliğini yaptı.

Hakan Meriçliler’in özel hayatı

İlk evliliğini tiyatrocu Ayla Baki ile yaptı. Bu evliliğinde 2000 yılında Doğaç adında bir oğlu oldu. İkinci evliliğini 2005 yılında gazeteci Ayşe Acar ile yaptı. İki sene süren evliliğini 14 Temmuz 2017 günü tek celsede noktalayarak boşandı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler