Ana SayfaDizilerHakan Hatipoğlu'ndan bir Survivor tahmini daha: "Sabriye elenmez"

İlgili Postlar

Hakan Hatipoğlu’ndan bir Survivor tahmini daha: “Sabriye elenmez”

Survivor Panorama programının sunucusu Hakan Hatipoğlu, Survivor 2017 için bir tahminde daha bulundu. Daha önceden de Survivor yarışmacıları hakkında doğru tespitlerde bulunan Hatipoğlu, Sabriye hakkında “Bu kız çok bizden, hayatta elenmez” dedi. Detaylar haberimizde…

Eski Survivor yarışmacısı Survivor Panorama sunucularından Hakan Hatipoğlu, Survivor yarışmacısı Sabriye hakkında tahminde bulundu. Daha önceden de Survivor yarışmacıları hakkında bazı tahminlerde bulunan ve doğru tespitleri ile dikkat çeken Hakan Hatipoğlu, bu defa da Sabriye hakkında tahminde bulundu.

Ünlüler takımında mücadele eden Sabriye Şengül’ün konseyde Acun Ilıcalı’dan teyze olacağı müjdesini alması ile yaşadığı sevinç karşısında doğal ve samimi tepkiler vermesinin videosunu sosyal medya hesabından yayınlanan Hakan Hatipoğlu, paylaşımına “Bu kız çok bizden, hayatta elenmez.” notunu düştü.

Kendisi de eski bir Survivor yarışmacısı olan Hakan Hatipoğlu, daha önceden de Survivor yarışmacıları hakkında tahminlerde bulunmuştu. Survivor’da yarışan Eser West hakkında yarışmada finale kadar gidemeyeceği tahmininde bulunmuştu. Eser West, bu tahminin ardından açlığa dayanamayarak yarışmadan kendi isteği ile ayrılmıştı. Hatipoğlu, şimdi de Sabriye hakkında tahminde bulundu.

Sabriye Şengül kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler