Ana SayfaDizilerHakan Hatipoğlu, Survivor finalinde olacak üç ismi açıkladı!

İlgili Postlar

Hakan Hatipoğlu, Survivor finalinde olacak üç ismi açıkladı!

Survivor Panorama programında Survivor 2017’nin büyük Kıbrıs finalinde yarışacağını düşündüğü 3 ismi açıkladı. İşte Hakan Hatipoğlu survivor finalist adayları. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programında yorumculuk yapan eski Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, Survivor 2017’nin Kıbrıs’ta gerçekleşecek olan büyük finaline gideceğini düşündüğü üç ismi açıkladı.

Hakan Hatipoğlu survivor finalist adayları

Hatipoğlu, “Yüzde yüz finalde olacak bir isim var.  İlhan Mansız’ı şimdiden yaz finale. Bence son 5 için 3 ismi belli;  İlhan Mansız, Adem Kılıççı ve Sema Apak. Yüzde 99  Kıbrıs’talar, bunlar banko. Zaten bunların olmaması Survivor’ın doğasına aykırı. Adem vicdani ve duygusal tarafıyla, biraz da performansıyla hak ediyor.  İlhan Mansız liderliği ve karizmasıyla hak ediyor. Sema da gerçekten performansıyla Survivor finaline yakışıyorlar.” diye konuştu.

Sözlerine devam eden Hakan Hatipoğlu, “Bu üç isim de Survivor olmaları için bir parça eksik var. Mesela Adem de performans eksik.  İlhan Mansız da sinirlendiğinde kötü duruyor. Bunu yenerse ‘Gözü kapalı final koltuğunda’ derim. Sinirini azaltması lazım. Sema ise kesinlikle ada hayatı olarak Nagihan’ın önünde, ama parkurda Nagihan’ın gerisinde. Sema finale kadar gidecek ama bu yolda çok lastik patlatacak. Hepimiz de hayretle izleyeceğiz.” dedi.

Daha önceden de açlığa dayanamayıp Survivor adasından kendi isteği ile ayrılan ve Survivor yarışması tarihinde bir ilki yaşatan Eser West ile ilgili tahminde bulunan Hatipoğlu, “Eser bu yarışmada finale kalamaz. Bir şekilde elenecek.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler