Ana SayfaDedikoduHadise'den Hakan Sabancı'ya: "Ölürüm sana"

İlgili Postlar

Hadise’den Hakan Sabancı’ya: “Ölürüm sana”

Hakan Sabancı’nın Kanlıca’daki yalıda düzenlediği doğum günü partisine katılan ünlü şarkıcı Hadise, DJ kabinine girdi. Hadise Ölürüm Sana şarkısını Hakan Sabancı için çaldı. Hadise, böylece aşk dedikodularının yeniden alevlenmesine neden oldu. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz Aralık ayında bir gece kulübünde birlikte eğlendikten sonra Hakan Sabancı’nın aracına binerek mekandan ayrılan, bu nedenle aşk dedikodularına ismi karışan ünlü şarkıcı Hadise, yine aşk dedikoduları ile karşı karşıya kaldı.

Hadise, Hakan Sabancı’nın önceki gece ağabeyi Hacı Sabancı’nın Kanlıca’daki yalısında düzenlenen 26. doğum gününe katıldı. Ünlü şarkıcı, Hacı Sabancı’nın sevgilisi Özge Ulusoy, Irmak Atuk ve Önder Bekensir gibi birçok ünlü ismin katıldığı partide en çok eğlenen isimlerden biri oldu.

DJ kabinine giden Hadise Ölürüm Sana ve Senden Daha Güzel şarkılarını Hakan Sabancı için çaldı. Şarkılara Hakan Sabancı’nın gözlerine bakarak eşlik eden Hadise, ‘Nerdesin Aşkım’ şarkısını da Hakan Sabancı için çaldı.

Hadise, geçtiğimiz Aralık ayında Hakan Sabancı ile Karaköy’de bulunan bir gece kulübünde eğlenmişti. Mekan çıkışında Hakan Sabancı’nın VIP minibüsüne binerek mekandan ayrılmıştı. Hadise, bu gecenin ardından Hakan Sabancı ile aşk dedikodularıyla karşı karşıya kalmış, ikilinin bir aydır aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sonrasında ise, aşk dedikodularını kesin bir dille yalanlamış ve Hakan Sabancı ile sadece arkadaş olduklarını, aralarında aşk olmadığını söylemişti. Hadise, Hakan Sabancı’nın doğum günüde ona şarkılar çaldı, gözlerinin içine bakarak eşlik etti.

Hadise kimdir?

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler