Ana SayfaÜnlülerHadise WhiteFest'e Neden Katılmıyor?

İlgili Postlar

Hadise WhiteFest’e Neden Katılmıyor?

Bursa Uludağ’da düzenlenecek Kış Festivali’ne katılacak olan Hadise’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama pek çok farklı spekülasyona yol açtı.

Her kış Whitefest adı ile Bursa Uludağ’da düzenlenen etkinlikler oldukça dikkat çekiyor. Bursa ve civar bölgelerden yüzlerce öğrencinin ve gencin katılımıyla gerçekleştirilen festivallerinde özellikle ünlü sanatçıların sahne alması etkinliklerinin daha renkli geçmesini ve ilgi çekici bir hale gelmesini sağlıyor. Fakat bu kış Hadise’nin de katılması planlanan konserlerin Hadise’nin katılamayacağını açıklaması yeni bir tartışma başlattı.

Instagram’dan Duyurdu

Hadise geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda sağlık problemleri nedeniyle WhiteFest’e katılamayacağını söyledi. Fakat yapılan bu açıklamanın ardından farklı iddialar gündemde yer almaya devam etti.

Sebep Başka Mı?

Özellikle Hadise’nin sahne ile seyirci arasında belirli bir mesafe olmasını istediği ve organizatörler tarafından da bu isteğin karşılanmadığı iddia edildi. Hadise ve organizatörler arasında yaşanan bu tartışmalar ve problem nedeniyle Hadise’nin tepki göstererek organizasyonun iptal ettiği öğrenilirken bu yaşanan durum basından saklanmaya çalışıldı.

Hadise tarafından farklı spekülasyonlara yol açılmaması nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapılarak hastalığın sebep gösterildiği ve arka planda pek çok farklı olayın yaşandığı iddia edildi. Hadise tarafından yapılan sosyal medya açıklaması sonrasında özellikle hayranları Hadise’nin ciddi bir sağlık sorununun olup olmadığını sorgulaması ve endişelenmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye ve yurt dışında yaptığı konserlerde binlerce kişiye konser alanlarına toplamayı başaran Hadise’nin etkinlikten çekilmesi pek çok hayranı için de hayal kırıklığı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler