Ana SayfaÜnlülerHadise Ünlü Yaşam Koçuyla Kilo Verecek

İlgili Postlar

Hadise Ünlü Yaşam Koçuyla Kilo Verecek

Kilo sorunu yaşayan Hadise, yaptığı rejim ve sporlar ile kilo veremeyince Jennifer Lopez’in kilo vermesini sağlayan yaşam koçu ile anlaştı. Form tutmak ve istediği kiloya ulaşabilmek adına Jennifer Lopez’in yaşam koçu ile çalışacak olan Hadise, bunun için 60 bin lira ödeyecek.

Hadise için bugün magazin dünyasına gelen haberlerde özellikle iki haftalık bir detoks kampına gireceği ve bunun için 60 bin TL ödeyeceği belirtildi. Özellikle Türk yaşam koçu Şeyda Coşkun ile geçtiğimiz dönemlerde oldukça sıkıntılı bir süreç yaşayan Hadise’nin bu sefer daha profesyonel ve başarılı sonuçlar elde eden yaşam koçu ile çalışmak istediği ve dünyaca ünlü isimlerin zayıflamasında yardımcı olan ABD’li yaşam koçu Tracy Anderson ile anlaştığı öğrenildi.

Ünlü Koç İle Zayıflayacak!

Daha önce Jennifer Lopez’in ciddi anlamda kilo vermesini sağlayan yaşam koçu, tüm dünyada popüler hale gelmişti. Yapılan anlaşma sonrasında Hadise’nin İki haftalık bir dinlenme süreci yaşayacağı ve bunun için Amerika’ya gideceği belirtildi. Amerika’da yapılacak olan kampta Hadise’nin kısa süre içerisinde kilo vermesinin hedeflendiği ve daha sonrasında formunu korumak ve tekrar kilo almamak adına özel bir rejim uygulayacağı da öğrenildi.

Kinoalı süt gibi özel içeceklerin uygulandığı detoks programında Hadise’nin daha sıkı bir vücuda sahip olması ve fazla kilolarından kurtulması hedeflenecek. Hadise için gündeme gelen bu haberler sonrasında özellikle başarılı şarkıcının programdan dönüşünün nasıl olacağı, kilo verip veremeyeceği de merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler