Ana SayfaDizilerHadise O Ses Türkiye'de Birinci Oldu!

İlgili Postlar

Hadise O Ses Türkiye’de Birinci Oldu!

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında birinci Hadise oldu.

TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye, yarışmanın başından beri jüri koltuğunda oturmasına rağmen yarışmada birinci olmayı başaramadı. Bu başarısızlığı nedeniyle sık sık programda bu konuda şaka yapılmasına engel olamayan Hadise, sonunda bu şanssızlığını kırmayı başardı.

Yılbaşı Özel Programının Birincisi Hadise!

31 Aralık 2016 gecesinde TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde, gecenin sonunda yapılan oylamada birinci olan isim Hadise oldu.

Ünlüler Geçidi Yaşandı!

Hadise’nin birinci olduğu gecede sahnede adeta ünlüler geçidi yaşandı. Her yılbaşı akşamında olduğu gibi O Ses Türkiye sahnesinde bu sefer yarışmacılar yerine ünlü isimler yer aldı. Yeşil sahalarda görmeye alışkın olduğumuz Cüneyt Çakır, Arda Turan ve Burak Yılmaz gibi pek çok ünlü isim, zorlu sahnede bu sefer sesleriyle başarılı olmaya çalıştı. Yarışmada en dikkat çeken isim ise Cüneyt Çakır’ın performansı oldu. Cüneyt Çakır oldukça iyi bir performans sergilerken, sahnede Cem Karaca’nın unutulmaz eser Resimdeki Gözyaşları’nı seslendirdi.

 O Ses Türkiye Özel Programına Kimler Katıldı?

Burak Yılmaz, Ozan Güven, Yasemin Allen, Emre Belözoğlu, Birce Akalay, İrem Sak, Pelin Karahan, Müge Boz, Cüneyt Çakır, Özge Borak, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu sahneye çıkan isimler oldu. Ünlüler sahnede şarkısını söyledikten sonra kendilerine dönen jürilerden birisini seçti.

Murat Boz Bu Sefer Başaramadı!

Hadise’nin birinci olduğu gecede ikinci Hakan ve Gökhan kardeşler, üçüncü Sibel Can ve sonuncu Murat Boz oldu. Önceki programlarda iyi bir derece almasına karşın Murat Boz dün akşam pek çok ünlü ismi ekibine almayı başaramadı. Geçen sene yapılan yarışmada birinci olan ise Hakan ve Gökhan kardeşlerdi.

Özel Geceye Özel Sunucular!

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde aynı zamanda sunucu olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir de programa renk kattı. Esprileri ile gece boyunca eşlik eden ikili, gecenin sonunda jüri ile özel bir düet yapmayı da ihmal etmedi.

Yılbaşı akşamının en çok izlenen kanallarından birisi olan TV8, geceyi tek program O Ses Türkiye ile geçirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler