Ana SayfaÜnlülerHadise, saçlarını kaşlarına ekletti! İşte Hadise'nin yeni kaşları

İlgili Postlar

Hadise, saçlarını kaşlarına ekletti! İşte Hadise’nin yeni kaşları

Güzel şarkıcı Hadise, ince ve seyrek olan kaşlarını kalınlaştırmak için kolları sıvadı. Hadise, saç tellerinden aldırıp kaşlarına ekletti. Şarkıcının yeni kaşlarını görenler şoke oldu. İşte detaylar ve Hadise’nin yeni kaşları…

Yeni şarkısı Şampiyon ile yaz sezonuna merhaba diyen ünlü şarkıcı Hadise, kış aylarından beri kendini yenilemeye devam ediyor. Hadise, saçlarında yaptığı değişiklerin ardından şimdi de kaşlarında değişiklik yaptı.

FUE yöntemi uygulattı

Güzel sesi ve muhteşem sahne şovları ile büyüleyen Hadise, başının arka kısmında bulunan saç tellerinin köklerini aldırıp kaşlarına ekletti. Böylece, ince, kavisli ve seyrek olan kaşlarını kalınlaştırdı. Ünlü şarkıcının kaşlarına uygulanan yöntemin ismi “FUE”.

Saçlarından sonra sıra kaşlarına geldi

Güzel şarkıcı Hadise, geçtiğimiz kış aylarında sarı saçlarına veda ederek saç rengini koyulaştırmıştı. Hadise, şimdi siyah saçları ile yaz aylarına damgasını vuruyor. Şimdi sıra kaşlarına geldi. Ünlü şarkıcı saç tellerinden kaşlarına ekleterek eski ince ve seyrek kaşlarından kurtuldu, kalın kaşlara sahip oldu. Hadise’nin yeni kaşlarını görenler şoke oldu.

İşte Hadise’nin yeni kaşları ile fotoğrafı…

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler