Ana SayfaDedikoduHadise, Hakan Sabancı iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu!

İlgili Postlar

Hadise, Hakan Sabancı iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu!

Geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı haberleri ile gündeme gelen Hadise, sessizliğini bozdu. Konu ile ilgili açıklama yapan ünlü şarkıcı, “O gece güzel bir jest yaptı. Aşk falan yok. Bekarım, biri olursa çekinmem söylerim. Sansanyon yaratmam.” dedi. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Hadise, son zamanlarda adının aşk dedikoduları ile birlikte anıldığı Hakan Sabancı hakkındaki iddialar ile ilgili ilk kez konuştu. Önceki gün Forum Kayseri’de düzenlenen etkinlikte sahne alan Hadise, etkinlik öncesi habercilerin sorularını yanıtladı. Hadise, Hakan Sabancı ile çıkan aşk dedikoduları hakkında konuştu.

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz haftalarda Hakan Sabancı ile birlikte Karaköy’de bir mekanda eğlendikten sonra Sabancı’ya ait VIP minibüsle evine dönmüştü. Aşk dedikodularına neden olan bu gece ile ilgili merak edilenleri aydınlatan Hadise, “Hakan sadece güzel bir jest yaptı. Onun dışında bir aşk söz konusu değil.” dedi.

O gece mekan çıkışı habercilerin görüntü almasına engel olmak isteyen korumaların şemsiye açması ile ilgili de konuşan Hadise, “Şemsiye projesi benim özellikle yaptığım bir durum değil, anlık gelişen bir olay. Ben bekar bir kadınım. Biriyle aşk yaşarsam bunu zaten söylerim. Özel hayatımla alakalı sansasyon yaptırmam.” diye konuştu.

Sevilen şarkıcı Hadise, geçtiğimiz haftalarda Hakan Sabancı ile birlikte Karaköy’de bir mekanda eğlenmişti. Hadise’nin mekan çıkışında Sabancı’nın aracı ile evine dönmesi, aralarında aşk olduğu dedikodularının çıkmasına neden olmuştu.

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler