Ana SayfaDedikoduHacı Sabancı malikane dedikodularına yanıt verdi

İlgili Postlar

Hacı Sabancı malikane dedikodularına yanıt verdi

Son günlerde sık sık tatil yapan ve tatillerinden fotoğraf paylaşan ünlü iş adamı Hacı Sabancı, İbiza’dan malikane aldığı iddiaları ile gündeme geldi. Sabancı, malikane iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden sert bir dille yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Ünlü iş adamı Hacı Sabancı, geçtiğimiz günlerde altı yıldır birlikte olduğu ünlü manken Özge Ulusoy ile yollarını ayıran, ardından da Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu ile aşk yaşadığı dedikoduları ile gündeme gelmişti.

Ünlü iş adamı Hacı Sabancı, sık sık İbiza tatiline gitmesi ve sosyal medya hesabından tatil fotoğraflarını paylaşmasının ardından son günlerde İbiza’dan 9 milyon 500 bin euro değerinde bir malikane aldığı dedikoduları ile karşı karşıya kaldı. Hatta, Sabancı’nın 135 kiloya çıktığı, yeni malikanesinde parti düzenlediği ve 25 bin euro’luk şampanya açtırdığı iddiaları ortaya atıldı.

Bu dedikodulara yanıt veren Hacı Sabancı, sosyal medya hesabından kısa ve net açıklama yaptı. Sabancı, açıklamasında dedikodulara yanıt olarak “135 kiloya falan çıkmadım… İbiza’dan tişört bile almadım, bırakın ev almayı.. Şampanya da içmem tadını sevmiyorum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler