Ana SayfaKimdirGürkan Topçu Kimdir?

İlgili Postlar

Gürkan Topçu Kimdir?

Gürkan Şef 9 Ağustos 1985 yılında Denizli’de dünyaya geldi. Gerçek adı Gürkan Topçu olan aslen Gürkan Şef olarak tanınan şef şuan 32 yaşında, et ustasının ailesi sebze-meyve ve gıda toptancısı olduğu için çocukluğundan beri yemek sektörünün içinde bulunmuştur.

Gürkan Topçu’nun aldığı eğitimler

Denizli’de lise eğitiminin ardından Gürkan Topçu İstanbul’a gelerek Mutfak Akademisi’nde Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği eğitimi alır. Topçu okuldaki hocasının tavsiyesiyle aşçılık eğitimini de bitirdi. Buradan eğitimini tamamladıktan sonra Avrupa ve Afrika Mutfağı diplomasını da aldı. Eğitimlerinin ardından staj için İtalya’ya adım adan Gürkan Topçu aradığının makarna ve pizza olmadığını kendisini heyecanlandıran şeyin et olduğunun fark eder ve Türkiye’ye geri dönerek çeşitli et firmalarında çalıştı. Et hakkında detaylı bir eğitim almak için, England Meat School’da kasaplık eğitimi gördü. Böylece Türkiye’nin ilk diplomalı kasabı oldu.

Gürkan Topçu’nun iş hayatı

10 yaşından beri et ile ilgili bir sektörde çalışmak isteyen Gürkan Topçu, 2014 yılında Türkiye’ye döndükten sonra uzun zamandır hayalini kurduğu steakhouse restoranın ilk şubesini Nişantaşı’na açtı. Buradaki kendini gösteren Gürkan Topçu namı diğer Gürkan Şef Mayıs 2017 tarihinde ikinci şubesini Etiler’e açar. Gürkan Şef aynı zamanda Dubai, Londra, Cidde ve Riyad gibi dünyanın çeşitli yerlerinde de hizmet vermek için çalışmalarına başladı.

Gürkan Topçu’nun özel hayatına dair

“Etin Jönü” diye tanınan Gürkan Topçu şuan Hülya Avşar’ın kız kardeşi Helin Avşar ile aşk yaşamaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler