Ana SayfaKimdirGürbey İleri kimdir?

İlgili Postlar

Gürbey İleri kimdir?

İlk olarak 2007 yılında ekranlara gelen Arka Sıradakiler dizisi ile oyunculuğa adım atan, Gürbey İleri kimdir? Gürbey İleri aslen nerelidir?

Gürbey İleri Kimdir? Gürbey İleri kaç yaşındadır? Gürbey İleri aslen nerelidir? Gürbey İleri hangi burç?

13 Şubat 1988 doğumlu Gürbey İleri 31 yaşındadır. Aslen İstanbullu olan Gürbey İleri, kova burcudur.

Gürbey İleri Kimdir?

Oyunculuğa başlamasından kısa süre sonra herkesin tanıdığı, yakışıklılığı ile genç kızları peşinden sürükleyen bir isim olan Gürbey İleri’nin kariyeri, özel hayatı ve başarıları ile ilgili merak edilenleri ve bilinmeyenleri sizler için bir araya getirdik. Gürbey İleri, 13 Şubat, 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Kadir Has Üniversitesinde işletme bölümünde lisans eğitimi alan oyuncu, okurken bu bölümün kendisine uygun olmadığı düşüncesi ile okulu yarıda bırakarak yeniden sınavlara hazırlanmaya başladı. Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünü kazanan Gürbey İleri, bu sırada Akademi Kenter Tiyatrosunda tiyatro eğitimine başladı. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olduktan sonra basketbola merak saldı. İlkokul yıllarından beri basketbola ilgisi olan İleri, profesyonel olarak Beşiktaş ve Galatasaray basketbol takımlarında 10 yıl kadar oynadı ve daha sonra sakatlanması nedeniyle basketbolu bırakarak oyuncu olmaya karar verdi. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Arka Sıradakiler isimli Tv dizisi ile yaşayan Gürbey İleri, dizide Kerem karakteri ile izleyici karşısına çıktı.

Bu arada çeşitli reklam filmlerinde oynayan yakışıklı oyuncu Panda dondurmanın reklam filmi ile büyük bir çıkış yaptı. Ardından 2011 yılında yayın hayatına başlayan ve dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl isimli dizide Şehzade Mehmet rolü ile ekranlara geldi. Aynı yıl Kalbim Seni Seçti isimli dizisi ile yeniden izleyici karşısına çıkan İleri, dizide Kaan karakterine hayat verdi. Yakışıklı oyuncunun ilk sinema filmi Ayakta Kal’dır. Filmde Berkin’in arkadaşı rolünü canlandırdı. Son olarak 2014 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinde izleyici karşısına çıktı. Dizide Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük gibi ünlü isimler ile başrolleri paylaştı.

Filmleri ve Dizileri :

  • 2016 – Sevda Kuşun Kanadında
  • 2014 – Diriliş Ertuğrul
  • 2014 – Kaderimin Yazıldığı Gün (Televizyon dizisi)
  • 2014 – Yasak (Televizyon dizisi)
  • 2012-2013 – Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Mehmed) (Televizyon dizisi)
  • 2011 – Kalbim Seni Seçti (Kaan) (Televizyon dizisi)
  • 2008 – Ayakta Kal (Berkin’in arkadaşı) (Sinema filmi)
  • 2007-2012 – Arka Sıradakiler (Kerem) (Televizyon dizisi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler