Ana SayfaDedikoduGülşen'i şikayet ettiler, konserini ekipler bastı!

İlgili Postlar

Gülşen’i şikayet ettiler, konserini ekipler bastı!

Bayram’ın ikinci günü Bodrum’da sahne alan popüler şarkıcı Gülşen büyük bir sürprizle karşılaştı. Kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz anlar yaşayan Gülşen, yapılan şikayet nedeni ile gelen ekipler ile şoke oldu. Detaylar haberimizde…

Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte bayramın ikinci günü Bodrum La plaj’da sahne aldı. Gülşen’i dinlemeye gelenler, ünlü şarkıcının özel repertuvarı ile unutamayacakları bir gün yaşadı. Ancak, konserde Gülşen bir sürprizle karşılaştı.

Belediye ekipleri şoku

Belediye ekipleri, Gülşen’in konser verdiği sırada mekana geldi. İddialara göre mekanın yakınlarında kaymakamın evi vardı. Bu nedenle mekanın belediye ekipleri tarafından sık sık ziyaret edildiği ve ceza kesildiği de iddialar arasında.

Mekana ceza kestiler

Belediye ekipleri Gülşen’in konserinin olduğu sırada mekana geldi ve iddia edildiği üzere yüksek ses dolayısıyla şikayet aldığı gerekçesi ile ceza kesti. Gülşen, konserine hız kesmeden devam etti.

Çocuk ne kadar tatlı

Gülşen konseri sırasında konuklar arasında iki yaşlarında olan bir çocuğu gördü ve “Ne kadar tatlı umarım sesten rahatsız olmaz, ben geçen seneye kadar bir çocuğun ne demek olduğunu bilmiyordum ama annelik duygusunu tattıktan sonra her şey bambaşka oldu benim için, Allah bağışlasın.” dedi.

Bu aralar anneliğin tadını çıkarıyor

Konserde giydiği beyaz transparan elbisesi ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Gülşen, şu sıralar dünyaya getirdiği bebeği ile annelik duygusunun tadını çıkarıyor.

Gülşen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler