Ana SayfaÜnlülerGülşen Otelde Yan Odadaki Seslerden Rahatsız Oldu

İlgili Postlar

Gülşen Otelde Yan Odadaki Seslerden Rahatsız Oldu

7. Büyük Ankara Festivali dahilinde Ankara’ya giderek bir otelde konaklayan Gülşen, geceyi oldukça zorlu geçirdi. Vereceği konser öncesinde oldukça üzüle sanatçı, otelde yan odadan gelen sesler nedeniyle oldukça sinirlendiğini söyledi. Konserde yaptığı açıklama ile bu konudaki düşüncelerini dile getiren Gülşen, yan odada kalan çiftin, kavgasına şahitlik ettiğini ve kadının kocasından çok fazla şiddet gördüğünü söyledi. “Beni zor tuttular, gidip kapıya dayanacaktım” diyerek hissettiklerini söyleyen Gülşen, yaşadığı olay sonrasında çok etkilendiğini ve moralinin çok bozulduğunu ifade etti.

Konserde Anlattı

Konserde yaşadığı bu olaylarını anlatan Gülşen, dinleyicileriyle aynı zamanda dertleşti. Kocasının karısını dövdüğü sırada küçük bebeğin sürekli ağlama seslerini duyduğunu da söyleyen ünlü sanatçı, aklının da orada kaldığını ifade etti.

“Bebeğimi Orada Bıraktım”

Konser öncesinde bebeğini de otelde bakıcıları ile bırakmak zorunda kalan sanatçı, bunun da kendisi için oldukça zor olduğunu ifade etti. Bebeğinden bahsettikten sonra küçük yaştaki kızıyla ilgili yaşadıklarını da anlatan Gülşen, 24 saat boyuna onunla olmaya çalıştığını ve onun için her şeyi yaptığını söyledi. Onunla ilgilenirken spor yapmaya da gerek kalmadığını dile getiren sanatçı, özel hayatında her şeyin yolunda gittiğini ifade etti.

Gülşen, kadına şiddet konusunu da yaşadığı olayla birlikte gündeme getirirken, sosyal medyadaki pek çok kullanıcı Gülşen’in bu sözlerine vurgu yaparak sanatçının ne kadar haklı olduğunu dile getirdi. Bu açıklamalarla sanatçı aynı zamanda toplumsal bir sorunu da tekrar gündeme getirmiş oldu.

Gülşen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler