Ana SayfaÜnlülerDoğum Sonrasında Gülşen'den İlk Konser

İlgili Postlar

Doğum Sonrasında Gülşen’den İlk Konser

Doğum yaptıktan sonra bir süre sahnelere ara veren Gülşen, iki aylık bir sürenin ardından yeniden sahnelerde sevenleri ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Uludağ’da gerçekleştirilen konseri ile doğum sonrası ilk defa sahneye çıkan Gülşen sahneleri özlediğini belirtti. Sahneye Bangır Bangır adlı şarkısı ile çıkar sanatçı, kostümü ve şovları ile birlikte dinleyicileri adeta büyüledi. Bugüne kadar özellikle sahne şovları ile oldukça yakından tanınan ve beğeni toplayan Gülşen, ara vermesine rağmen performansını kaybetmediğini de göstermiş oldu.

Uludağ’ı Isıttı

Uludağ’da her yıl düzenlenen kış festivaline daha önceki senelerde de katılan de bu senede festivali kaçırmayan ünlü şarkıcı, festivali çok sevdiğini ve bu sene de festivali kaçırmak istemediğini söyledi. Doğum ile ilgili açıklamalar yaparak şarkılar arasında dinleyiciler ile sohbet eden Gülşen, bebeğini oldukça özlediğin ve konseri nedeniyle ilk defa ondan ayrıldığını söyledi.

Bebeğimize Biz Bakıyoruz

Bebeğinin babası ile birlikte evde kaldığını söyleyen Gülşen onun şimdiden çok özlediğini ve ağlaya ağlaya bebeğinden ayrıldığını söyledi. Gündemde bebekleri ile ilgili çıkan iddialara da yanıt veren ünlü şarkıcı bebekleri için bakıcı tutmadıklarını ve eşiyle birlikte iş planlarına göre bebeklerine kendilerinin baktığını söyledi. Annelik görevini çok önemsediğini ve kendi bebeğine kendisi bakmak istediğini aktaran Gülşen, gündemde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Gülşen’in ilerleyen zamanlarda konser vermeye devam mı edecek , yoksa çocuğuyla beraber vakit mi geçireceği merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler