Ana SayfaDedikoduGülşen bikinili yakalandı! Doğum kilolarını veremediği dikkat çekti...

İlgili Postlar

Gülşen bikinili yakalandı! Doğum kilolarını veremediği dikkat çekti…

Ünlü şarkıcı Gülşen, doğumun ardından ilk kez bikinili görüntülendi. Habercilerin objektifine yakalanan Gülşen’in doğum kilolarını hala daha verememiş olduğu dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Minik oğlu Azur Benan’ı kucağına aldıktan kısa süre sonra çalışmaya başlayan ve sahne çalışmaların nedeni ile bir süredir Bodrum’da olan ünlü şarkıcı Gülşen, hem iş hem tatil yapıyor.

Görüntülenmemek için akşam saatlerini seçiyorlar

Eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur Benan ile birlikte Yalıkavak’taki evlerinde tatil yapan Gülşen, ailesi ile birlikte evlerinin önündeki plajdan denize giriyor. Özellikle sakin olması amacı ile akşam saatlerinde denize girmeyi tercih eden çift, önceki gün yine aynı saatlerde denize girdi.

Bu defa başarılı olamadı

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, habercilere görüntü vermemek için çabalarken bu defa başarılı olamadılar. Gülşen, doğumun ardından ilk kez bikinili olarak habercilerin objektifine yakalandı.

Hamilelik kilolarını verememiş

Her zaman cesur giyimiyle görmeye alışık olduğumuz ünlü şarkıcı Gülşen’in bikinili görüntülerinden hamilelik kilolarını hala daha veremediği dikkat çekti.

İşte şarkıcı Gülşen’in bikinili görüntüleri:

Gülşen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler