Ana SayfaKimdirGülper Özdemir Kimdir?

İlgili Postlar

Gülper Özdemir Kimdir?

1990 doğumlu genç ve güzel oyuncu Gülper Özdemir kimdir?

[irp]

Türkiye’nin yeni yüzlerinden birisi olan Gülper Özdemir, özellikle aldığı eğitimlerle dikkat çekiyor. 1990 yılında İstanbul’da doğan ve genç yaşta keşfedilerek dizi sektörüne giriş yapan Gülper Özdemir, ABD ve Almanya’da eğitim aldı. İlk olarak ABD Truman State Universty’de eğitim alan oyuncu sonrasında Almanya RheinMain University of Applied Sciences adlı okuldan mezun oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Gülper Özdemir Kimdir, İlk Projesi Hangisi Oldu?

Gülper Özdemir’in ilk projesi Bana Sevmeyi Anlat adlı dizi oldu. Burada ilk oyunculuk deneyimini yaşayan oyuncu, iyi bir performans sergiledikten sonra farklı projelerde de yer almaya başladı. Geçtiğimiz sezonlarda geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Kara Yazı adlı dizide de yer alan Gülper Özdemir, böylece ünlü isimlerle de aynı projede yer almayı başardı.

Performansının yanı sıra güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken Gülper Özdemir, şu aralar ise  (2017) Tutsak adlı dizi için hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncularından birisi olan oyuncu, böylece önemli bir projede daha sevenlerinin karşısına çıkacak.

Gülper Özdemir’in Projeleri Neler?

2017 yılına kadar iki farklı dizi projesinde yer alan oyuncu, henüz yolun çok başında. Bana Sevmeyi Anlat ve Kara Yazı dışında hiçbir projede yer almayan Gülper Özdemir, 2017’nin Eylül ayı itibari ile ekranlara gelecek olan Tutsak adlı dizi ile birlikte üçüncü önemli projesine de dahil olmuş olacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler