Ana SayfaÜnlülerGüllü, kilolu hali için "Yürüyen bonfile" dedi

İlgili Postlar

Güllü, kilolu hali için “Yürüyen bonfile” dedi

9 ayda 70 kilo vererek adeta bambaşka biri olan ünlü şarkıcı Güllü, konuk olarak katıldığı programda fazla kilolarını nasıl verdiğini anlattı. Eski kilolu halinde çekilmiş fotoğrafları gösterilen Güllü, eski hali için “Yürüyen bonfile” yorumunda bulundu. Detaylar haberimizde…

Son zamanlarda dokuz ayda yetmiş kilo vermesi ile gündemde olan ünlü şarkıcı Güllü, Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına konuk olarak katıldı.

9 ayda 70 kilo

Mide ameliyatı geçiren ve dokuz ayda yetmiş kilo vererek deyim yerindeyse bambaşka biri haline gelen ünlü şarkıcı Güllü, ameliyat sürecinde yaşadığı zorlukları anlattı.

Makarna yemek istemiş

Ameliyat olduktan sonra yaşadığı zorlu süreci anlatan Güllü, ameliyattan üç gün sonra makarna yemek istediğini fakat yiyemediğini anlattı.

Yürüyen bonfile

Güllü’ye kilolu hali ile İbrahim Tatlıses’in programına konuk olduğu bir fotoğrafı gösterildi. Güllü, bu hali için “Yürüyen bonfile” yorumunu yaptı. Güllü’nün bu yorumu dikkat çekti.

Yürümeyi özlemiş

Kilolu olduğu zamanlarda hayatı kısıtlanan ve yürümeyi çok özlediğini anlatan Güllü, şu an çok mutlu bir insan olduğunu anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler