Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'e bir darbe de eski eltisinden: Bazı insanlar namussuzdur!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’e bir darbe de eski eltisinden: Bazı insanlar namussuzdur!

Gülben Ergen, Yeşim Salkım ve Seren Serengil’in ardından bir darbe de eski eltisi Elif Erol Erdoğan’dan darbe aldı. Eski elti Elif Erol Erdoğan, sosyal medyada isim vermeden Gülben Ergen’i ima eden paylaşımlar yaptı. İşte detaylar…

[irp]

Gülben Ergen’e, Seren Serengil ve Yeşim Salkım’dan sonra bir darbe de eski eltisinden

Seren Serengil ve Yeşim Salkım’ın ardından, Gülben Ergen’e bir darbe de eski eltisi Eli Erol Erdoğan’dan geldi. Mustafa Erdoğan ve Yılmaz Erdoğan’ın küçük kardeşleri Deniz Erdoğan’ın eşi Elif Erol Erdoğan, sosyal medya hesabından isim vermeden Güben Ergen’i ima eden paylaşımlarda bulundu.

[irp]

Seren Serengil’in Ruhu da güzel, sen çöpsün çöp!

Gülben ergen ile arasının pek iyi olmadığını ve görüşmedikleri iddia edilen Elif Erol Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda; “Seren Serengil’i eskiden beri takip ediyorum… naif, efendi ve çok tatlıdır… Kendi gibi Ruhu da güzel kadın…”, “Namus denilen bir şey vardır ve bazı insanlar namussuzdur… Kâbe’nin örtüsünden yutsa yine temizlenemeyecek derece olanları tanıdım.”, “Ömrün boyunca sevilmeyeceksin, nefret bile bir sıfattır sana… Hiçbir şeysin, defol git çöplüğüne ve kendini orada akla pakla, çöpsün çöp.” yazdı.

[irp]

Gülben Ergen’in eski eltisi Elif Erol Erdoğan’ın Seren Serengil’in Gülben Ergen için eski sevgilisini elinden aldığını iddia etmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımlarda, Gülben Ergen’i ima ettiği düşüncesini doğurdu.

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler