Ana SayfaDedikoduGülben Ergen'den duygusal paylaşım

İlgili Postlar

Gülben Ergen’den duygusal paylaşım

Erhan Çelik’ten ayrıldıktan sonra sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken usta sanatçı Gülben Ergen, son paylaşımı ile sıkıntılı günler yaşadığı mesajını verdi. Detaylar haberimizde…

Zor günler yaşıyor…

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda ayrıldığı eski eşi Erhan Çelik’Ten boşanmıştı. Sürpriz bir kararla boşanan çift, bir anda herkesi şoke etmişti. Ergen, ayrılığın ardından sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Gülben Ergen,ayrılık sonrası yaptığı paylaşımlarının çoğunda duygusal bir tavır sergiliyor.

Gün bitti… elde kalan ne varsa yarına kalacak…

Gülben Ergen, son paylaşımında son derece üzgün göründüğü bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına “Gün bitti… elde kalan ne varsa yarına kalacak… sağlık cepte olsun, gerisini taşırız yürek heybemizde” notunu düştü. Ergen’in bu paylaşımı, zor günler geçirdiği şeklinde yorumlandı.

Gülben Ergen, Erhan Çelik ile iki yıl önce büyük bir aşkla hayatını birleştirmişti. Ancak, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı. Ergen, şimdi zamanını işi ve çocukları ile birlikte geçiriyor.

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler